Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία από το «reunion» των κοριτσιών από τα Φιλαράκια

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία από το «reunion» των κοριτσιών από τα Φιλαράκια

Αν και η Τζένιφερ Άνιστον μπήκε με καθυστέρηση στο θαυμαστό κόσμο του Instagram, όμως από τότε που άνοιξε λογαριασμό, έχει καταφέρει να γίνει μεγάλη σταρ με τα likes να «πέφτουν» βροχή και τους διαδικτυακούς της φίλους να περιμένουν πώς και πώς μία νέα ανάρτησή της. Βέβαια, η διάσημη ηθοποιός δεν κάνει αναρτήσεις με μεγάλη συχνότητα.

Όταν, όμως, ανεβάζει κάτι, γίνεται ο χαμός. Και το ίδιο συνέβη με την τελευταία φωτογραφία που κοινοποίησε, στην οποία ποζάρει με τις φίλες της και άλλοτε συμπρωταγωνίστριές της στα «Φιλαράκια», την Κόρτνεϊ Κοξ και την Λίσα Κάντροου. Η «Ρέιτσελ», η «Μόνικα» και η «Φοίβη» έκαναν ένα άτυπο reunion και την έξοδο των τριών κοριτσιών, η Άνιστον θέλησε να τη μοιραστεί με τους followers της.

 

View this post on Instagram

 

Hi from the girls across the hall ????????

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

«Γεια από τα κορίτσια από την απέναντι πλευρά του διαδρόμου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία. Και δεν είναι άλλα από μία φράση που ακουγόταν συχνά στη σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει η ηθοποιός με τους φίλους της από τα «Φιλαράκια». Όταν έκανε το ντεμπούτο της στο Instagram, επέλεξε να ανεβάσει μία με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς, σε ένα reunion που «έσπασε» κάθε ρεκόρ από likes και σχόλια.




Πηγή