Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Τζένιφερ Λόρενς: Ανησυχούσα ότι δεν θα αγαπήσω το μωρό μου όσο τη γάτα μου

Η Τζένιφερ Λόρενς έγινε μητέρα για πρώτη φορά νωρίτερα εφέτος, καλωσορίζοντας έναν γιο με τον σύζυγό της, Κουκ Μαρόνεϊ, τον Φεβρουάριο.

Τώρα, έδωσε στους θαυμαστές της μια εικόνα για το «ταξίδι» της στη μητρότητα μέχρι στιγμής, αποκαλύπτοντας ότι είχε ανησυχίες για το αν θα μπορούσε να αγαπήσει το μωρό της όσο τη γάτα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στη Vogue, η σταρ του «Don’t Look Up» μοιράστηκε για πρώτη φορά το όνομα του γιου της -το αγοράκι ονομάζεται Cy- και μίλησε για την εμπειρία της ως μητέρα. «Είναι τόσο τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετική για όλους», παραδέχθηκε η Τζένιφερ.

Η 32χρονη ηθοποιός συνέχισε: «Αν πω, “ήταν καταπληκτικό από την αρχή”, μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν “δεν ήταν καταπληκτικό για εμένα στην αρχή” και θα αισθανθούν άσχημα».

Είναι κάτι που βίωσε και η ίδια η ηθοποιός, η οποία θυμήθηκε πώς οι ειλικρινείς συζητήσεις με τις φίλες της τη βοήθησαν να προετοιμαστεί καλύτερα για τη μητρότητα.

«Ευτυχώς, έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Οι οποίες είπαν: “Είναι τρομακτικό. Μπορεί να μη συνδεθείς αμέσως. Μπορεί να μην ερωτευτείς αμέσως [το παιδί]”. Οπότε ένιωσα προετοιμασμένη να είμαι επιεικής».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανησυχία της Τζένιφερ Λόρενς ότι δεν θα αγαπούσε το μωρό όσο τη γάτα της

Η Τζένιφερ είπε ακόμη: «Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου στους εννέα μήνες περίπου και έλεγα: “Όλοι λένε ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως τον αγαπήσω όσο τη γάτα μου;».

Παρά τις ανησυχίες της, η Τζένιφερ λέει ότι ερωτεύτηκε τον γιο της αμέσως. «Το πρωί, αφότου γέννησα, ένιωσα σαν να είχε ξεκινήσει όλη μου η ζωή», είπε. Σκέφτηκε: «Τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου».

Και συνέχισε: «Ερωτεύτηκα επίσης όλα τα μωρά, παντού. Τα νεογέννητα είναι, απλώς, τόσο καταπληκτικά».

Από τότε που έγινε γονιός, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει ήδη αλλάξει πάρα πολύ και κοιτάζει το μέλλον με φρέσκα μάτια -αν και κουρασμένα.


Πηγή