Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τζένιφερ Λόρενς: Αρνήθηκε να κάνει δίαιτα για το Hunger Games

Στη σειρά ταινιών Hunger Games αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, σχετικά με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και τα κιλά που έπρεπε να χάσει.

Η Τζένιφερ Λόρενς αποκάλυψε στο «Variety» πως όταν πήγε για casting, την ρώτησαν πόσα κιλά σκοπεύει να χάσει για να πάρει τον ρόλο.

Η ίδια αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να κάνει δίαιτα. «Εκτός από το γεγονός ότι ήμουν πολύ νέα, αναπτυσσόμουν και δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα. Δεν ξέρω όμως, αν ήθελα όλα αυτά τα κορίτσια που θα ήθελαν να ντύνονται σαν την Κάτνις να νιώθουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή δεν ζυγίζουν λιγότερα κιλά», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο»

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η Λόρενς είχε δηλώσει ανένδοτη ότι δεν θα κάνει ποτέ δίαιτα για έναν ρόλο. «Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο», είχε δηλώσει.

Όπως είχε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να προωθεί μέσω των χαρακτήρων που υποδύεται, υγιή και θετικά πρότυπα για τα νέα κορίτσια.

Σε συνέντευξή της το 2013 είχε αναφέρει στο BBC πως ακόμα και η Everdeen στη σειρά ήταν ένα κορίτσι που δεν έτρωγε καλά και είχε αδυνατίσει, έλεγε συνέχεια πως «εμείς έχουμε την ικανότητα να ελέγξουμε την εικόνα που θα δουν τα κορίτσια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή