Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τζέραρντ Μπάτλερ: Είμαι Έλληνας στην καρδιά

Τζέραρντ Μπάτλερ: Είμαι Έλληνας στην καρδιά

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τζέραρντ Μπάτλερ, με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον υποδέχτηκε η κα. Ρόη Δανάλη Aποστολοπούλου, την οποία ο δήμαρχος της Σπάρτης, Πέτρος Δούκας την έχρισε επίτιμη πρέσβη της πόλης, ζητώντας της συμβολή της στην ανάδειξη της περιοχής.

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο διάσημος ηθοποιός χαμογελαστός και ευδιάθετος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, εκδηλώνοντας γι’ ακόμη μία φορά τη αγάπη του για τη χώρα μας.

«Γεια σας, είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Έλληνας στην καρδιά», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο «Λεωνίδας» από τους 300.

Να υπενθυμίσουμε πως η κ. Δανάλη, Αποστολοπούλου με αφορμή τη διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από την ιστορική πόλη της Σπάρτης για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον Μπάτλερ να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος, ο οποίος και απεδέχθη με μεγάλη χαρά.

Μαζί του θα είναι και σημαντικοί κινηματογραφικοί παραγωγοί όπως οι Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, Τhe Departed, Shutter Island, Se7en), Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has fallen, Hunter Killer), καθώς και ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Billy Zane (Titanic, Back to the Future).

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.


Πηγή