Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τζέρεμι Ρένερ: Άλλαξαν την αφίσα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, μετά το ατύχημα

Οι αφίσες της σειράς «Mayor of Kingstown», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Ρένερ, άλλαξαν με επεξεργασία έπειτα από το ατύχημα που είχε ο ηθοποιός.

Στην αρχική εκδοχή του διαφημιστικού υλικού για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, ο Ρένερ εμφανιζόταν με πληγές και αίμα στο πρόσωπο.

Στη νέα εκδοχή της αφίσας, ο Τζέρεμι Ρένερ έχει λάσπη στο πρόσωπό του, όμως δεν υπάρχουν πληγές πλέον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συνδημιουργός της σειράς, Χιού Ντίλον, είπε ότι η αλλαγή είναι «καλή για το δίκτυο» και πρόσθεσε, μιλώντας στο Hollywood Reporter, ότι «όλοι είναι ευαίσθητοι» σχετικά με το ατύχημα που είχε ο ηθοιποιός, το οποίο και αποτέλεσε τον λόγο της αλλαγής στην οποία προχώρησε η υπηρεσία streaming Paramount+.

Πώς τραυματίστηκε ο Τζέρεμι Ρένερ

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του Hawkeye στους «Εκδικητές» της Μάρβελ (The Avengers), είχε ένα σοβαρό ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα και πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο με αμβλύ τραύμα στον θώρακα, μεταξύ άλλων χτυπημάτων. Πλέον, έχει πάρει εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς στο Paramount+ και ο Ρένερ δήλωσε ευγνώμων, καθώς μπόρεσε να δει τα επεισόδια από το σπίτι του, μαζί με την οικογένειά του, επιβεβαιώνοντας πως έχει επιστρέψει στην οικία του.

Ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά δύσκολη, ενώ είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βγήκα επιτέλους από την εγκεφαλική μου ομίχλη στην ανάρρωση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπόρεσα να δω το επεισόδιο 1 της 2ης σεζόν με την οικογένειά μου στο σπίτι» έγραψε ο ηθοποιός σε μια λιτή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε την αρχική και τη νέα εκδοχή της αφίσας του Τζέρεμι Ρένερ:

αφίσα της σειράς του Τζέρεμι Ρένερ
Η αφίσα της σειράς του Τζέρεμι Ρένερ / Φωτογραφία: Paramount
αφίσα της σειράς του Τζέρεμι Ρένερ
Η αφίσα της σειράς του Τζέρεμι Ρένερ / Φωτογραφία: Paramount

Πηγή