Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τζέρεμι Ρένερ: Πάνω από 30 σπασμένα κόκκαλα μετά το ατύχημα – Τι ανέβασε στο Instagram

Με μια νέα ανάρτησή του ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό του και την πορεία αποκατάστασής του.

Ο υποψήφιος για όσκαρ και ένας από τους «εκδικητές» της ομώνυμης σειράς ταινιών της Μάρβελ, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ όταν τραυματίστηκε σοβαρά την πρωτοχρονιά, με κίνδυνο να χάσει ακόμα και τη ζωή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εκχιονιστικό του μηχάνημα, παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του όταν στην ουσία τον καταπλάκωσε, προκαλώντας του σοβαρότατους τραυματισμούς.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, αλλά τα τραύματά του θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να επουλωθούν. Πλέον συνεχίζει την θεραπεία σπίτι του.

Σε μια τελευταία του ανάλυση ο κινηματογραφικός σταρ έγραψε τα εξής στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου φαίνεται ο ίδιος να κάνει ασκήσεις για τα πόδια του με τη βοήθεια κάποιου φυσιοθεραπευτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

30 και πλέον σπασμένα κόκαλα ο Τζέρεμι Ρένερ

«Πρωινές προπονήσεις, αποφάσεις όλα άλλαξαν αυτό το συγκεκριμένο νέο έτος …. Ξεπήδησα από την τραγωδία για ολόκληρη την οικογένειά μου και γρήγορα επικεντρώθηκα στην ένωση της έμπρακτης αγάπης. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα και την ευσυνειδησία τους για την οικογένειά μου και εμένα …. Πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας.

«Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα κόκαλα θα επιδιορθωθούν , θα δυναμώσουν όπως ακριβώς βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογία σε όλους σας», καταλήγει στην ανάρτηση του.


Πηγή