Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τζέρεμι Ρένερ: Πολύ πιο σοβαροί οι τραυματισμοί του ηθοποιού- Μπορεί να χρειαστεί και δύο χρόνια να αναρρώσει

Οι τραυματισμοί του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό του όχημα είναι αρκετά πιο σοβαροί, σύμφωνα με τελευταίες αναφορές.

Τα τραύματα του Τζέρεμι Ρένερ από το τρομερό ατύχημα με το εκχιονιστικό είναι «χειρότερα από ό,τι νομίζετε» και μπορεί να χρειαστούν δύο χρόνια για να επουλωθούν πλήρως, σύμφωνα με νέα έκθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του Hawkeye στις ταινίες των «Εκδικητών» της Μάρβελ και υποψήφιος για Όσκαρ Πρώτου Ανδρικού ρόλου μέσα από την ερμηνεία του στην ταινία The Hurt Locker,υπέστη κρίσιμα τραύματα στο σοκαριστικό συμβάν της Πρωτοχρονιάς, όπου παρασύρθηκε από το βαρύ εκχιονιστικό μηχάνημα κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα.

Όπως επισημαίνει η New York Post, o Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο για «αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα», σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει στο νοσοκομείο, όπου από τότε μοιράστηκε μερικές selfies και βίντεο, για να καθυσηχάσει τους θαυμαστές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι νομίζετε»

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στον ηθοποιό δήλωσε στο Radar Online ότι η κατάστασή του είναι χειρότερη από αυτή που έχει δημοσιοποιηθεί.

«Είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι γνωρίζει κανείς», δήλωσε η πηγή. «Ο Τζέρεμι έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω».

Ο 52χρονος Ρένερ βοηθούσε έναν αποκλεισμένο αυτοκινητιστή καθαρίζοντας το χιόνι, όταν το εκχιονιστικό του Kässbohrer PistenBully άρχισε να κυλάει μόνο του. Καθώς προσπάθησε να πηδήξει πίσω από το τιμόνι και να το σταματήσει, το εκχιονιστικό μηχάνημα 6,5 τόνων τον πάτησε, συνθλίβοντας το πόδι του.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός υπέστη «εξαιρετική δυσκολία» στην αναπνοή και αιμορραγούσε έντονα από το κεφάλι του. Η δεξιά πλευρά του στήθους του κατέρρευσε, καθώς το πάνω μέρος του κορμού του συνθλίφθηκε και αυτό από το όχημα, σύμφωνα με τις αναφορές του υγειονομικού προσωπικού που περιήλθαν στην κατοχή του δικτύου TMZ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tζέρεμι Ρένερ
Tζέρεμι Ρένερ/ Φωτογραφία AP

Mπορεί να χρειαστούν έως και δύο χρόνια για να αναρρώσει ο Τζέρεμι Ρένερ

«Οι φήμες λένε ότι η ζημιά στο στήθος του Τζέρεμι Ρένερ ήταν τόσο σημαντική, που χρειάστηκε να ανακατασκευαστεί με χειρουργική επέμβαση», δήλωσε μια πηγή στο Radar Online.

Μια πηγή ανάφερε ότι μπορεί να χρειαστούν δύο χρόνια για να αναρρώσει πλήρως ο Ρένερ.

«Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του», είπε η πηγή. «Οι γιατροί τείνουν να τοποθετούν τις επεμβάσεις σε χρονικά διαστήματα για να δώσουν χρόνο στη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος να ξεκινήσει, και αυτό συμβαίνει αυτήν τη στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή