Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Τζέρεμι Ρένερ: Συνεχίζει την αποθεραπεία ο ηθοποιός μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό [βίντεο]

Στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα τον Ιανουάριο βρίσκεται ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ.

Ο ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram βίντεο όπου φαίνεται να κάνει ασκήσεις σε στατικό ποδήλατο για την ενδυνάμωσή του αριστερού του ποδιού. «Ό,τι χρειάζεται» έγραψε στα social media.

Μια δεύτερη ανάρτηση τον δείχνει να διαβάζει ένα βιβλίο καθώς χαλαρώνει δίπλα στο τζάκι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έσπασε 30 κόκκαλα

Ο Τζέρεμι Ρένερ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.

Από το ατύχημα έγιναν θρύψαλα περισσότερα από 30 οστά του: «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε στο Instagram σε πρόσφατη ανάρτησή του.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Λύγισαν οι coaches στο «The Voice», ξέσπασε σε λυγμούς η Πάολα για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Επιτρέψτε μου να σιωπήσω»

Έντονα φορτισμένο ήταν το αφιέρωμα του «The Voice» στον Γιώργο Μαζωνάκη, με τους coaches και …

Daily-News.GR