Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός θεός» επιστρέφει με νέο λουκ και σειρά

Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός θεός» επιστρέφει με νέο λουκ και σειρά

Στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό συστήθηκε μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός». Και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής του. Ο λόγος για τον Τζαν Γιαμάν, τον πιο διάσημο και πολυσυζητημένο αυτή τη στιγμή Τούρκο ηθοποιό, του οποίου η φήμη έχει ξεπεράσει τα σύνορα της γειτονικής χώρας.

Ο σέξι ηθοποιός είναι περιζήτητος και το όνομά του «πουλάει» σαν τρελό στην Ευρώπη, ενώ η φήμη του έχει φτάσει μέχρι και τη Λατινική Αμερική. Οι θαυμάστριές του πολλές και πιστές και για του λόγου το αληθές, κάθε φορά που υπάρχει κάτι νεότερο για εκείνον, το όνομά του γίνεται trend στο Twitter.

Αυτή την περίοδο, ο Τζαν Γιαμάν επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά, μετά το τέλος του «Φτερωτού θεού» και μια δύσκολη για εκείνον περίοδο, σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά, αυτό που είναι άξιο αναφοράς, είναι πως ο ηθοποιός επανέρχεται με νέο λουκ, με τη σημερινή εικόνα του να μη θυμίζει καθόλου τον «Τζαν Ντιβίτ».

Τον περασμένο Ιανουάριο εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και για το λόγο αυτό, χρειάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του. Ωστόσο, το νέο κοντοκουρεμένο στυλ του φαίνεται πως ενθουσίασε ακόμα περισσότερο τις θαυμάστριές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Can Yaman (@canyaman) στις

Ο ηθοποιός που κάνει χαμό στο Twitter

Μάλλον, δεν είναι υπερβολή αν πει κάποιος πως ο Τζαν Γιαμάν έχει εξελιχθεί σε… φαινόμενο. Το όνομά του ουκ ολίγες φορές γίνεται trend στο Twitter, κυρίως σε χώρες εκτός Τουρκίας. Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Βραζιλία είναι οι πιο «φανατικές» χώρες και ο Γιαμάν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στα trends.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bugün öyle bir gün ki sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek… 🤫 ❤ Takipte kalın! #BayYanlış #BayYanlışFOXta @foxturkiye

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bay Yanlış (@bayyanlisfox) στις

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες εκείνου και της συμπρωταγωνίστριάς του, Οζγκέ Κιουρέλ για τη νέα σειρά Bay Yanlis (Ο κύριος Λάθος), έγινε ο χαμός, με το hashtag να ξεπερνάει τα 350 χιλιάδες tweets. Επιτυχία, που κυρίως οφείλεται στη φήμη του, και που κανείς άλλος συμπατριώτης του δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου.

Ελεύθερος και ωραίος

Όσο αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιαμάν είναι ελεύθερος και ωραίος. Μετά το τέλος της σχέσης του με την Ντεμέτ Οζντεμίρ (Σανέμ από τον Φτερωτό θεό) ο Τύπος τού χρέωσε διάφορες σχέσεις, αλλά εκείνος παραμένει single έχοντας ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yarın akşamki bölüm bir harika bu arada 🌹🦋 #ErkenciKuş @1demetozdemir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Can Yaman (@canyaman) στις

Με την πρώην σύντροφό του, όπως δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα, είναι φίλοι ενώ για εκείνον είναι πάντα «μοναδική και πολύτιμη». Τα λόγια του έδωσαν κάποιες ελπίδες στις φαν του πρώην ζευγαριού, όμως, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα το τουρκικού Τύπου, εκείνη είναι ήδη σε νέα σχέση με άλλον ηθοποιό.




Πηγή