Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τζεφ Μοντάνα σε Λιάγκα: Η Φαίη Σκορδά είναι μητέρα των παιδιών σου, ο Κούγιας την προσέβαλε και ήσουν αμέτοχος

Η Τζεφ Μοντάνα, τo διεθνούς φήμης non-binary μοντέλο, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, είχε έναν αμήχανο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη», που απήυθυνε ο Γιώργος Λιάγκας και η άρνησή της Τζεφ Μοντάνα να απαντήσει, πυροδότησαν τον άβολο διάλογο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα που δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν τις έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό».

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις… Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου…Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει» ανταπάντησε η Τζεφ Μοντάνα.

«Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό» ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο σημείο, η Τζεφ Μοντάνα ανέφερε ότι ήταν θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο προτίμησε να μην απαντήσει όταν ρωτήθηκε πώς χειραγωγήθηκε. «Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω».

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα» σημείωσε η Τζεφ Μοντάνα σε άλλο σημείο.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε λέγοντάς «μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ».

«Εγώ θέλω να γεφυρώσω και εσένα Γιώργο, να σε φέρω πιο κοντά στη νεολαία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου. Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε τη συνέντευξη της Τζεφ Μοντάνα στο Πρωινό:


Πηγή