Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Τζολί -Πιτ: «Εσύ φταις παλιομαλ@@@» -Τι αποκαλύπτει το FBI για τον καβγά που τους οδήγησε στο διαζύγιο

Προσβλητικά σχόλια, άσχημες εκφράσεις, αλλά και χειροδικία: Έκθεση του FBI αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν σε πτήση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί, που οδήγησαν στο χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το έγγραφο που διέρρευσε, ο Μπραντ Πιτ είπε στην τότε σύζυγό του ότι αυτή «κατέστρεφε την οικογένεια» και ήρθε σε σύγκρουση -ενόσω ήταν μεθυσμένος- με τον μεγάλο του γιο, Μάντοξ, η οποία κατέληξε σε «λεκτικό και σωματικό καβγά» μεταξύ των δύο ηθοποιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Bullet Train φαίνεται πως είπε στην τότε σύζυγό του πως ένα από τα παιδιά τους «θυμίζει παιδί του Κολουμπάιν». Το υποτιθέμενο αυτό σχόλιο φέρεται να αναφέρεται στο μακελειό στο Λύκειο Κολουμπάιν το 1999, όπου δύο μαθητές της 12ης τάξης, οι Έρικ Χάρις και Ντίλαν Κλέμπολντ, δολοφόνησαν 12 παιδιά και έναν καθηγητή στο Κολοράντο.

Μετά τον καβγά ήρθε και η αίτηση διαζυγίου

Σε άλλο σημείο του εγγράφου υποδηλώνεται ότι ο Μπραντ Πιτ έκανε πολλαπλές απειλές προς εκείνη και τα έξι παιδιά τους, ενώ βρίσκονταν στο ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Λος Άντζελες από τη Νίκαια της Γαλλίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Aντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ σε παλαιότερη φωτογραφία με τα παιδιά τους Ζαχάρα και Μάντοξ
Aντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ σε παλαιότερη φωτογραφία με τα παιδιά τους Ζαχάρα και Μάντοξ

Ήταν η ίδια πτήση όπου η Τζολί φέρεται να υπέστη τραυματισμούς από καβγά και μάλιστα έδωσε σε ένα πρακτορείο «μια φωτογραφία του αγκώνα της σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει πως όντως συνέβη ο καβγάς». Ο Πιτ, φυσικά, αρνείται όλους αυτούς τους ισχυρισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τελική του έκθεση για την έρευνα, το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του. Ο Πιτ απαλλάχθηκε επίσης από το FBI από κάθε αδίκημα.

Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό όμως, στις 19 Σεπτεμβρίου, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Το πρώην ζευγάρι, που ήταν μαζί για 11 χρόνια, έχει έκτοτε εμπλακεί σε μια μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Χθες, έγινε γνωστό πως η 47χρονη ηθοποιός ζήτησε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του FBI χρησιμοποιώντας το όνομα «Τζέιν Ντόου» και ενώ ήδη έχει στην κατοχή της τα αποτελέσματα της έρευνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λέει η έρευνα του FBI – Όσα συνέβησαν στο ιδιωτικό τζετ μεταξύ Αντζελίνας Τζολί-Μπραντ Πιτ

Σύμφωνα με την έκθεση, η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι υπήρχε «ένταση» μεταξύ αυτής και του πρώην συζύγου της, προσθέτοντας πως οι ενέργειες του Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τζετ το 2016 την έκαναν να αισθάνεται σαν «όμηρος» στο αεροσκάφος.

Όπως αναφέρει το NBC, που είδε τα αποτελέσματα της έκθεσης του FBI, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να την άρπαξε πριν την ταρακουνήσει και την σπρώξει πάνω σε έναν τοίχο. Στη συνέχεια, σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε το ταβάνι του αεροπλάνου, αφήνοντας μια τρύπα, προτού της φωνάξει «καταστρέφεις αυτή την οικογένεια». Κι όταν τα παιδιά ρώτησαν «είσαι καλά, μαμά;», ο Μπραντ Πιτ φέρεται να απάντησε: «Όχι, δεν είναι καλά, καταστρέφει αυτή την οικογένεια, είναι τρελή». Τότε ένα από τα παιδιά τους φέρεται να του φώναξε «δεν φταίει αυτή, εσύ φταις, παλιομαλ@@@!», και εκείνος έκανε μια κίνηση σαν να ήθελε να επιτεθεί στο παιδί, με την Τζολί να προσπαθεί να τον πνίξει από πίσω.

Σύμφωνα με την Αντζελίνα Τζολί, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ο Μπραντ Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και φώναζε στα παιδιά. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ολόκληρη η οικογένεια ήταν «σοκαρισμένη» κατά τη διάρκεια της πτήσης, προσθέτοντας πως ένιωθε «τρομαγμένη και πως δεν ήξερε τι να κάνει».

Σε άλλο σημείο, η Τζολί ισχυρίζεται, επίσης, πως ο Μπραντ Πιτ έχυσε πάνω της μπίρα και πως υπέστη τραυματισμούς στην πλάτη και τον αγκώνα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπραντ Πιτ είχε μόνο μία γρατσουνιά από τον καβγά, η οποία, όπως ανέφερε η έκθεση, θα «μπορούσε να προέρχεται από εκείνη».

Γιατί ήρθε στη δημοσιότητα 6 χρόνια μετά η έκθεση του FBI

Γιατί όμως έρχεται τώρα στη δημοσιότητα η έκθεση του FBI για ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από 6 χρόνια;

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Μέχρι τον Μάιο του 2021, η Τζολί είχε την πλήρη επιμέλεια και των έξι παιδιών τους. Ένας δικαστής στην Καλιφόρνια, ωστόσο, έδωσε στον Πιτ την κοινή επιμέλεια σε εκείνο το σημείο, πάνω από 4,5 χρόνια μετά την έναρξη της διαδικασίας.

H Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της σήμερα
H Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της σήμερα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, τον Ιούλιο, ο δικαστής του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες Τζον Οντερκίρκ απομακρύνθηκε από την υπόθεση λόγω ανησυχιών για την αμεροληψία του, καθώς δεν αποκάλυψε πλήρως τις επιχειρηματικές του σχέσεις με τους δικηγόρους του Μπραντ Πιτ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει η ρύθμιση της επιμέλειας, επιστρέφοντας στους όρους που είχαν συμφωνηθεί τον Νοέμβριο του 2018, όπου η Τζολί είχε την πλήρη επιμέλεια, ενώ ο Πιτ μπορούσε να περνά κάποιο χρόνο με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε τη μήνυση κατά του FBI -με το πλαστό όνομα- μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή του Τύπου στις καταγγελίες εναντίον του Πιτ. Εξάλλου, τις ζητούμενες πληροφορίες τής γνώριζε εδώ και χρόνια η ηθοποιός, όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Μια πηγή δήλωσε επίσης πως ο Πιτ απαλλάχθηκε τότε από τις κατηγορίες επειδή δεν υπήρχε «ίχνος αποδείξεων» που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς της Αντζελίνας.

Από την πλευρά της Τζολί όμως, και σύμφωνα με την ακριβοπληρωμένη δικηγόρο της, Αμάντα Κράμερ, όπως δήλωσε στο Politico, η πελάτης της κατέθεσε την αγωγή ανώνυμα για να «διαφυλάξει την ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μήνυση αναφέρει πως τα παιδιά της γυναίκας αυτής (της Τζολί, δηλαδή), έχουν υποστεί «μόνιμο σωματικό και ψυχικό τραύμα» μετά τη «λεκτική και σωματική επίθεση» που δέχτηκαν από τον τότε σύζυγό της, ενώ πετούσαν με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Τζέιν Ντόε έχει υποβάλει πολυάριθμα αιτήματα για ένα αντίγραφο του ερευνητικού φακέλου της υπηρεσίας, με την ελπίδα να «κατανοήσει καλύτερα την έρευνα του FBI και να λάβει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να λάβουν τα παιδιά της ιατρική περίθαλψη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για το τραύμα».


Πηγή