Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Από τους Ομπάμα στην κουζίνα εστιατορίου με το προσωπικό

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Από τους Ομπάμα στην κουζίνα εστιατορίου με το προσωπικό

Στη Βενετία, στο μέρος όπου παντρεύτηκαν πριν πέντε χρόνια βρέθηκαν γι’ ακόμη μία φορά ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ. Μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι δείπνησε στο Ristorante da Ivo, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία της Ιταλίας.

Και θα πρέπει να ήταν ένα υπέροχο γεύμα, αφού ο Αμερικανός ηθοποιός και η Βρετανίδα δικηγόρος λιβανέζικης καταγωγής, σύζυγός του, φωτογραφήθηκαν με το προσωπικό της κουζίνας μετά το δείπνο, σύμφωνα με το Page Six. Μάλιστα, το ζευγάρι άφησε μια χειρόγραφη σημείωση προτού αναχωρήσει με μηχανοκίνητο σκάφος.

Η επίμαχη φωτογραφία από την επίσκεψη του Κλούνεϊ στην κουζίνα ανέβηκε στο Instagram από έναν από την ομάδα του εστιατορίου και σε χρόνια dt έκανε το γύρο του διαδικτύου.

O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ πριν λίγες ημέρες φιλοξένησαν στο σπίτι τους στη λίμνη Κόμο τους Μισέλ και Μπάρακ Ομπάμα, οι οποίοι πραγματοποιούν απόδραση στην Ευρώπη με τις κόρες τους. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εθεάθη μαζί με τον ηθοποιό σε σκάφος στη λίμνη Κόμο, κοντά στη βίλα του Αμερικανού ηθοποιού.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρονται να περνούν υπέροχα στην Ιταλία, φωτογραφήθηκαν να επιβιβάζονται σε σκάφος και στη συνέχεια να ανεβαίνουν σε ελικόπτερο.

Το ζευγάρι περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της ιταλικής πόλης και δείπνησε σε διάφορα εστιατόρια.


Πηγή