Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τζορτζ, Σάρλοτ θα περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ -Η αστεία ερώτηση του μικρού Λούις

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, θα είναι τα δύο παιδιά από τα δισέγγονά της που περπατήσουν πίσω από τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία της, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Το παλάτι έκανε γνωστό χθες ότι Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ αποφάσισαν πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ να παραστούν στην κηδεία της προγιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δύο παιδιά θα ακολουθήσουν την πομπή πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, εντός της εκκλησίας του Ουέστμινστερ. Θα περπατήσουν πλάι πλάι, πίσω από τους γονείς τους πρίγκιπα Γουίλιαμ κα Κέιτ Μίντλετον, και μπροστά από τους θείους τους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι.

«Ο πρίγκιπας Τζορτζ τώρα καταλαβαίνει πόσο σημαντική ήταν η γιαγιά του»

Εντωμεταξύ, χθες, η πριγκίπισσα πλέον Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σε ένα από τους παρισταμένους της δεξίωσης του Σαββάτου, πώς τα παιδιά της αντιμετωπίζουν το θέμα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μιλώντας στον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι ο τετράχρονος Λούις κάνει ερωτήσεις και παλεύει να καταλάβει.

Ο David Hurley περιέγραψε τη συνομιλία του με την Κέιτ Μίντλετον, λέγοντας ότι αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος της, ο πρίγκιπας Τζορτζ, εννέα ετών, «κατά κάποιο τρόπο τώρα συνειδητοποιεί πόσο σημαντική ήταν η προγιαγιά του και τι συμβαίνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστεία απορία του μικρού πρίγκιπα Λούις

Αλλά ο τετράχρονος Λούις ρωτάει αν οι καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας στο κάστρο Μπαλμόραλ θα είναι ξανά όπως πριν.

«Ο μικρότερος κάνει τώρα ερωτήσεις όπως: “Πιστεύεις ότι μπορούμε ακόμα να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια όταν πάμε στο Μπαλμόραλ” και τέτοια πράγματα, επειδή δεν θα είναι εκεί η βασίλισσα». δήλωσε ο κ. Hurley.

Την περασμένη εβδομάδα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε μιλώντας σε πολίτες ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ «κατανοεί την απώλεια» της προγιαγιάς του – ενώ τα μικρότερα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις «λιγότερο».


Πηγή