Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ένας χωρισμός τους απασχόλησε έντονα τα Μέσα, αφού ακολούθησαν διάφορες δηλώσεις, κυρίως από την πλευρά του επιχειρηματία.

Η Τζούλια Νόβα το πρωί της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στο Happy Day και αναφέρθηκε στον χωρισμό της, εξηγώντας και τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση.

«Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς…. Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε “εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι”. Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη».

Για να συνεχίσει: «Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα».

Και συμπλήρωσε: «Όταν γνωριστήκαμε ένιωσα ότι ταιριάζαμε σε όλα, τουλάχιστον από την πλευρά μου γιατί από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτά που μου είπε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε».


Πηγή