Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τζόαν Κόλινς: Ο άντρας μου δεν ήταν παιδόφιλος, απλά του άρεσαν οι 17χρονες

«Εξαιρετικά αναληθή» χαρακτήρισε η ηθοποιός Τζόαν Κόλινς όσα είπε ο γιος της χθες τον εκλιπόντα σύζυγό της και πατέρα του.

Μιλώντας εχθές στην Sunday Times, ο Αλεξάντερ Νιούλι (ή «Σάσα»), ενόψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, εξήγησε ότι ο πατέρας του, διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός ο οποίος πέθανε το 1999 ήταν παιδόφιλος.

«Αισθανόταν έντονη σεξουαλική έλξη για την αθωότητα. Ήταν παιδόφιλος. Τον έλκυε η νεανική εμφάνιση. Θεωρούσε την αθωότητα αφροδισιακό» είπε χαρακτηριστικά με τις δηλώσεις του να προκαλούν την οργή της μητέρας του.

«Νομίζω ότι ο Σάσα είναι εξαιρετικά αφελής και δεν γνωρίζει καν το νόημα της λέξης. Ο Τόνι παραδεχόταν και ο ίδιος ότι του άρεσαν οι νέες γυναίκες, 17, 18 και 19 ετών αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθανόταν έλξη για παιδιά. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ και σε καμία περίπτωση έναν τέτοιο άνθρωπο», δήλωσε η 84χρονη σήμερα ηθοποιός. Όπως τόνισε, «μπορεί να πει κατηγορηματικά ότι ο γιος της λέει ψέματα» και ότι «δεν είχε δει ποτέ τέτοιου είδους συμπεριφορά» από τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Τον αποτροπιασμό της για τα όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Νιούλι στην εφημερίδα «The Sunday Times» εξέφρασε και η αδερφή του Τάρα, κάνοντας λόγο για ψευδείς κατηγορίες που της προκάλεσαν οργή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σάσα» Νιούλι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τη μητέρα του. Μάλιστα στην αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει σύντομα αποκαλύπτει ότι η Τζόαν Κόλινς είχε πάντα εμμονή με την καριέρα της και ότι παραμελούσε τον ίδιο και την αδελφή του ως παιδιά.

Όπως υπογράμμισε, η σκοτεινή σεξουαλική ροπή του πατέρα του οδήγησε στην οδυνηρή κατάρρευση του γάμου των γονιών του, αφού ο Άντονι Νιούλι και η Τζόαν Κόλινς χώρισαν μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη το 1970. O Νιούλι πέθανε σε ηλικία 67 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

localStorage.clear();


Πηγή