Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Τζόνι Ντεπ: Δεν πήγα πουθενά, απορούσα με τη φράση «επιστροφή στον κινηματογράφο»

Η ταινία «Jeanne du Barry» άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών, μολονότι ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι δεν έκανε την «μεγάλη επιστροφή» με την εμφάνισή του.

Ο σταρ του Χόλυγουντ είπε ότι το τηλέφωνό του δεν χτυπούσε την περίοδο που είχε εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απορούσα με τη λέξη επιστροφή, επειδή δεν πήγα πουθενά. Ναι, ίσως ο κόσμος σταμάτησε να μου τηλεφωνεί από φόβο εκείνη την εποχή όμως εγώ δεν πήγα πουθενά» , είπε ο Αμερικανός ηθοποιός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντεπ έφτασε με καθυστέρηση 45 λεπτών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ομάδα των δημιουργών της ταινίας.

Στην ταινία «Jeanne du Barry», ο Ντεπ υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ΄, και καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της, το βράδυ της Τρίτης. Η ταινία, της Γαλλίδας ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Μαϊουέν Λε Μπεσκό περιγράφει τη ζωή της ερωμένης του βασιλιά, Μαντάμ ντι Μπαρί. Η Μαϊουέν είπε ότι έδωσε τον ρόλο στον Ντεπ, ο οποίος μιλά γαλλικά στην ταινία, επειδή η ίδια θα ήταν υποχρεωμένη να αγκαλιάζει και να φιλά όποιον υποδυόταν τον βασιλιά και ήθελε να αισθάνεται άνετα μαζί του. «Τον ερωτεύτηκα πραγματικά σε αυτόν τον ρόλο», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντεπ δικαιώθηκε στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Ο Ντεπ δικαιώθηκε στη περσινή δίκη του για συκοφαντική δυσφήμηση με κατηγορουμένη την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ. Οι ένορκοι του επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε πως αισθανόταν ότι του έκαναν μποϊκοτάζ όταν του ζήτησαν να αποσυρθεί από την ταινία Fantastic Beasts, και περιέγραψε τα ρεπορτάζ για αυτόν κατά τη διάρκεια των δικών του ως «φανταστική, φρικτή μυθοπλασία. «Αν νιώθω ότι με μποϊκοτάρουν τώρα; Όχι, καθόλου, δεν αισθάνομαι αποκλεισμένος επειδή δεν το σκέφτομαι, δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ», σημείωσε.


Πηγή