Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τηλεοπτική κόντρα με φόντο τα Τέμπη: Οι αιχμές Μικρούτσικου για Πορτοσάλτε και το τηλεφώνημα στην Καινούργιου

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό χώρο τις τελευταίες ώρες, με την τραγωδία των Τεμπών να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Άρη Πορτοσάλτε, έπειτα από τις αναφορές που έκανε στην εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha ο συνεργάτης της, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram κάποιες αιχμές για συνάδελφό της που δεν κατονόμαζε, πως της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως αναφερόταν στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Ανδρέα Μικρούτσικου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου που «φωτογράφιζε» τον Άρη Πορτοσάλτε

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…», έγραψε στα social media η παρουσιάστρια του Alpha.

Οι αναφορές του Ανδρέα Μικρούτσικου με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη που… άναψαν τη «σπίθα»

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέκρινε με σφοδρότητα τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, λέγοντας -μεταξύ άλλων- και τα εξής: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (Αλαφούζου) “τι τον θες αυτόν;”. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ! Και του ‘λεγα “Τι είναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδοποιός, συνθέτης και παρουσιαστής συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμα: «Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Και κάθομαι εδώ; Και δεν πάω να τον φτύσω;».


Πηγή