Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τι αναφέρει η αυτοβιογραφία που ο Μικ Τζάγκερ ξέχασε ότι έγραψε

Είναι φυσιολογικό ο ξέφρενος τρόπος ζωής και οι κραιπάλες δεκαετιών του Μικ Τζάγκερ να έχουν το τίμημά τους. Όπως για παράδειγμα το ότι ο διάσημος frontman των Rolling Stones έγραψε αυτοβιογραφία 75.000 λέξεων και δεν το θυμάται.

Στο κείμενο αυτό, σύμφωνα με τη Daily Mail, αναφέρεται πως ο αγέραστος ροκάς αγόρασε υπό την επήρεια LSD την ιστορική έπαυλη Stargroves στο Hampshire. Η αυτοβιογραφία γράφτηκε τη δεκαετία του ’80 και παραδόθηκε στον εκδότη John Blake από έναν «κοινό φίλο» πριν τρία χρόνια.

Στο χειρόγραφο αναφέρεται και ένα περιστατικό στο οποίο κινδύνευσε ακόμα και η ζωή του Τζάγκερ όταν αποφάσισε να κάνει ιππασία μόνος του παρότι δεν είχε ανέβει ποτέ στη ζωή του σε άλογο.

«Δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ανέβηκε πάνω σε έναν επιβήτορα που χλιμίντριζε κι έτρεχε σαν να ήταν Φεράρι. Κατάφερε να τον ησυχάσει και να τον κάνει να τρέχει πιο σιγά, αλλιώς η ιστορία των Rolling Stones μπορεί να ήταν διαφορετική» γράφει ο Blake.

Όπως αποκαλύπτει, επικοινώνησε με τον Μικ Τζάγκερ μόλις το κείμενο περιήλθε στην κατοχή του, εκείνος όμως δεν θυμόταν τίποτα!

Μία από τις αγαπημένες ανέκδοτες ιστορίες του Blake, από την αυτοβιογραφία, είναι η απροειδοποίητη επιστροφή του Μικ στο Dartford για να δει τους γονείς του, ύστερα από δύο χρόνια ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, κραιπάλης, χάους, ταραχών κ.ο.κ.

«Αχ Μάικλ» είπε τρομοκρατημένη η μητέρα του ανοίγοντας την πόρτα «τα μαλλιά σου…».

Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ είπε πάντως στην εφημερίδα Telegraph πως ο Blake δεν έχει επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή και αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα αναφερόμενα περιστατικά.

ykhzlqk4


Πηγή