Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι απάντησε η Κρίσι Τέιγκεν στην απορία αν είναι και πάλι έγκυος

Η Κρίσι Τέιγκεν λατρεύειτα social media και μοιράζεται συχνά τα νέα της αλλά και στιγμιότυπα από τη ζωή της. Ένας χρήστης του twitter βλέποντας τις φωτογραφίες του μοντέλου από την βραδιά των βραβείων Emmy, όπου φορούσε ένα ασημένιο φόρεμα διερωτήθηκε αν είναι και πάλι έγκυος.

«Το ρωτάω αυτό με τον μέγιστο σεβασμό, αλλά μήπως η Κρίσι Τέιγκεν είναι πάλι έγκυος;» έγραψε. Το μοντέλο φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστη την ερώτηση και απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Μόλις γέννησα ένα μωρό αλλά σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες τόοοοσο σεβασμό».

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα ένα tweet από την Κρίσι Τέγκεν εκφράζοντας την απογοήτευσή της: «Άνθρωποι. Είστε τόσο σκληροί».

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίστηκαν με το tweet οι θαυμαστές της κι έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

Το γνωστό μοντέλο εντυπωσίασε στην τελετή απονομή των βραβείων Emmy. Το γνωστό μοντέλο γέννησε το δεύτερο παιδί, ένα αγοράκι, τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα αποκάλυψε, σε συνέντευξή της, ότι έφαγε τον πλακούντα, μετά τον δεύτερο τοκετό της, προκειμένου να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη.

Το 32χρονο μοντέλο, σε συνέντευξη στο CBS αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Μάιλς Τεοντόρ, τον περασμένο Μάιο. Ο λόγος ήταν ότι «ήθελε να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της» και σύμφωνα με την ίδια, είχε αποτέλεσμα.

localStorage.clear();


Πηγή