Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τι είχε «δει» η αστρολόγος της Νταϊάνα πριν το τραγικό δυστύχημα

Η αστρολόγος της Νταϊάνα ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει ότι ένα τρομερό γεγονός θα συνέβαινε το Σαββατοκύριακο που η πριγκίπισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι.

Η αστρολόγος και έμπιστη φίλη της Νταϊάνα είχε προειδοποιήσει την πριγκίπισσα-όταν την είχε επισκεφθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον- για να της διαβάσει τον αστρολογικό της χάρτη.

Μιλώντας στη «Sun of Sunday» η αστρολόγος Debbie Frank εξομολογήθηκε ότι είδε μία έκλειψη γεγονός που συχνά σηματοδοτεί μία επερχόμενη δραματική εμπειρία ή ένα πολύ σημαντικό θετικό γεγονός.

Μάλιστα στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της 8ετούς συνεργασίας τους, η αστρολόγος ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα για τη ζωή της Νταϊάνα όπως η γέννηση του γιου της Γουίλιαμ αλλά και τον χωρισμό της από τον Κάρολο.

Η αστρολόγος αποκάλυψε ακόμα πως η Νταϊάνα σε τηλεφωνική τους συνομιλία της της είχε μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη αισθανόταν:

«Ήταν πραγματικά ευτυχισμένη με τον Dodi τον χρόνο που περνούσε με τα αγόρια της αλλά και το έργο της ως πρέσβειρας. Πιστεύαμε πως η έκλειψη θα ήταν θετική» είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πέθαινε και δεν θα μπορούσε να σταματήσω κάτι τέτοιο. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι αστρολόγοι δεν μπορούν να προβλέψουν το θάνατο» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

localStorage.clear();


Πηγή