Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τι ενθύμιο κράτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ η Τόνια Σωτηροπούλου

Τι ενθύμιο κράτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ η Τόνια Σωτηροπούλου

Για τον παιδικό της ερωτά, την καριέρα της στο εξωτερικό, αλλά και το ενθύμιο που έχει κρατήσει από τον Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ξέρω να κεντάω, σακοράφα δε γνωρίζω αλλά θα μάθω κάποια στιγμή. Μερικές φορές κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και λέω “είμαι πολύ όμορφη”! έχω τσακωθεί πολλές φορές με ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα» είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η ηθοποιός.

«Ήταν παιδικός μου έρωτας ο John Bon Jovi, όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi! Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το μπαρ. Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα» συνέχισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τέλος η ηθοποιός μίλησε και για τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια: «Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond! Εάν έπαιρνα όσκαρ πρώτα θα ευχαριστούσα τον θεό. Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Ντάνιελ Κρεγκ σαν ενθύμιο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου:


Πηγή