Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι κάνουν σήμερα τα «Κακά Κορίτσια»

Το all girls band που έκανε μεγάλη επιτυχία και έκανε εκατοντάδες νέους να τραγουδήσουν τις επιτυχίες του στα 90s, τα «Κακά Κορίτσια» δεν βρίσκεται πλέον στην επικαιρότητα μετά και τον τελευταίο τους δίσκο «Απαγορευμένος Καρπός» το 2011.

Η Ανθή Γιακουμέλου, η Μαρία Σταρένιου και η Άντζελα Μαυρωτά έκαναν ένα άτυπο reunion, παραχωρώντας συνέντευξη στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την εκπομπή «Εδώ» στον ΣΚΑΪ. Τα «Κακά Κορίτσια» μίλησαν για την εποχή των επιτυχιών, τη διάλυση, αλλά και τη ζωή τους τώρα.

«Τα πράγματα άλλαξαν μετά από αυτή τη δεκαετία. Με τον τρόπο που λειτουργούσε πλέον το σύστημα στις δισκογραφικές και στη δημοσιότητα γενικά ήταν κάτι που έπαψε να μας εκφράζει. Ήταν κάτι που νιώθαμε ότι φεύγει πριν από εμάς και ότι εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Μαυρωτά για τη διάλυση του γκρουπ.

Ως προς το τι κάνουνε σήμερα… «Εγώ ζω στην Πάτρα και τραγουδάω εκεί, έχω και έναν γιο 16 χρονών» ανέφερε η Ανθή.

«Εγώ αυτό με το οποίο βιοπορίζομαι εκ των πραγμάτων δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Βέβαια το τραγούδι δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά μου το αγαπώ σαν λειτούργημα. Εξακολουθώ και γράφω, μιλάμε με τα κορίτσια, έχουμε ιδέες, θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο», σημείωσε από την πλευρά της η Άντζελα.

Όπως γνωστοποίησαν ακόμη, ετοιμάζουν ένα νέο τραγούδι.

localStorage.clear();


Πηγή