Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τι λέει ο Ντάνος για τις φήμες ότι θα παίξει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ», αποτέλεσε την αφετηρία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ενασχόλησή του με την ηθοποιία. Μάλιστα, ο νικητής του Survivor, φέρεται να έχει δεχθεί… βροχή από προτάσεις για να παίξει και άλλους ρόλους.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, δέχθηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη θεατρική παράσταση «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», αλλά και από τον Αλέξανδρο Ρήγα για την παράσταση «Μπαμπά μην πεθάνεις ξανά Παρασκευή».

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Star η «Φωλιά των Κου Κου», τόνισε ότι «δεν δέχθηκα συγκεκριμένη πρόταση να υποδυθώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι προτάσεις που δέχθηκα για το θέατρο, ήταν συζητήσεις γι’ αυτό δεν βγήκα να πω κάτι. Ήταν σε αρχικό στάδιο…

Πάντως, αποκάλυψε ότι« «συζήτησα και με τον κ. Ρήγα για το αν με ενδιαφέρει το θέατρο και είναι τιμητικό. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει την ίδια άποψη με εμένα, ότι πρέπει ακόμα να μάθω πολλά πράγματα».

Τέλος, αναφορικά με τις φωτογραφίες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο που απεικονίζεται ημίγυμνος, απάντησε: «Άλλο πάλι κι αυτό! Δεν περίμενα να με φωτογραφίσουν… Δεν ήμουν ημίγυμνος. Ήμουν με ένα σορτσάκι, όπως ήμουν και στο παιχνίδι (Survivor)».

localStorage.clear();


Πηγή