Τετάρτη , 8 Μάιος 2024

Τι συμβαίνει με τον Τζέιμι Φοξ -Διφορούμενες αναφορές, η μυστηριώδης ασθένειά του

Τις ανησυχίες τους εξέφρασαν οι θαυμαστές του ηθοποιού Τζέιμι Φοξ μετά τις αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μετά την πρόσφατη νοσηλεία του σε νοσοκομείο.

Ο
55χρονος ηθοποιός γύριζε την
κωμωδία δράσης «Back
In Action»
με την Κάμερον Ντίαζ στην Ατλάντα της
Τζόρτζια τον Απρίλιο, όταν εισήχθη
ξαφνικά στο νοσοκομείο, χωρίς να γίνονται
γνωστοί οι λόγοι ή οι λεπτομέρειες της
κατάστασής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται και να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ενώ οι γνώστες υποστηρίζουν πως τα «πάει καλά», άλλα μέσα αναφέρουν ότι η οικογένειά του «ελπίζει για το καλύτερο» αλλά παραμένει ανήσυχη για την κατάστασή του.

Ο Τζέιμι Φοξ με την κόρη του Κορίν
Ο Τζέιμι Φοξ με την κόρη του Κορίν

Η ξαφνική «ιατρική επιπλοκή» στην υγεία του Τζέιμι Φοξ

Όλα ξεκίνησαν στις 12 Απριλίου, όταν η κόρη του Κορίν μοιράστηκε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Τζέιμι Φοξ. Η 29χρονη ηθοποιός έγραψε: «Θέλαμε να μοιραστούμε πως ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης» και ζήτησε τις προσευχές του κόσμου. «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Από τότε έχει περάσει ένας μήνας και ελάχιστα είναι γνωστά για την κατάσταση της υγείας του, με τους θαυμαστές του να ανησυχούν, την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Τζέιμι Φοξ είναι διφορούμενα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O ηθοποιός Τζέιμι Φοξ
O ηθοποιός Τζέιμι Φοξ

Είναι καλά ή πρέπει να προσευχόμαστε; Διφορούμενα τα δημοσιεύματα

Στις 21 Απριλίου, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People, πως ο ηθοποιός είναι «καλά» αλλά «εξακολουθεί να παραμένει στο νοσοκομείο». «Οι γιατροί του κάνουν εξετάσεις, αλλά είναι ξύπνιος. Τον κρατούν υπό παρακολούθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, ένα δημοσίευμα του TMZ τάραξε τους θαυμαστές του. Κι αυτό διότι σύμφωνα με πηγές κοντά στον Τζέιμι Φοξ δήλωσαν στο δίκτυο πως «χρειάζεται όλες τις προσευχές και τις ευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη επίσης εβδομάδα, πηγές δήλωσαν στο Page Six πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει» και ο ηθοποιός «εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση» μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Και κάπου εκεί ήρθε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, η οποία ανέφερε: «Εκτιμώ όλη την αγάπη! Νιώθω ευλογημένος». Δεν είναι σαφές αν ο ίδιος ο Φοξ έκανε την ανάρτηση. Δεν έχουν κοινοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή του, γεγονός που οδηγεί σε εικασίες σχετικά με το πόσο σοβαρή είναι η ασθένειά του.


Πηγή