Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Τι συμβαίνει με τον Τζιν Χάκμαν; Trend στα social, τρόμαξαν οι χρήστες ότι πέθανε, το δημοσίευμα που εξόργισε

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Τζιν Χάκμαν, που το όνομά του έγινε trend και πάλι στα social.

O Τζιν Χάκμαν έχει κερδίσει δύο Όσκαρ στην καριέρα του: Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1971 «Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία» και Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1992 «Οι ασυγχώρητοι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει μια ήσυχη ζωή με τη γυναίκα του στο Νέο Μεξικό.

Ο Τζιν Χάκμαν με την σύζυγό του σε παλαιότερη εμφάνισή τους
Ο Τζιν Χάκμαν με τη σύζυγό του σε παλαιότερη εμφάνισή τους

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, το όνομα του 94χρονου ηθοποιού έχει γίνει trend στο Twitter, με πολλούς από τους χρήστες να αναρωτιούνται εάν πέθανε.

Το δημοσίευμα της «New York Post» για τον Τζιν Χάκμαν που προκάλεσε οργή

Η αλήθεια, όμως, είναι άλλη… Χθες, η «New York Post» δημοσίευσε ένα άρθρο με φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού να βγαίνει από βενζινάδικο. Παρόμοιες εικόνες είχε δημοσιεύσει και την περασμένη εβδομάδα, όπου πραγματικά ο ηθοποιός είναι αγνώριστος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, στο χθεσινό δημοσίευμα, η αμερικανική εφημερίδα αποφάσισε να βάλει τίτλο: «Ο Τζιν Χάκμαν, 94 ετών, εντοπίστηκε σε νέες φωτογραφίες με σχεδόν ίδια ρούχα με αυτά μερικές εβδομάδες νωρίτερα». Για να το απαλύνει, βέβαια, ανέφερε πως, παρά την ηλικία του, δεν φάνηκε να κρατά μπαστούνι.

Έτσι αντέδρασαν οι χρήστες στα social

Αμέσως, το Twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να εξαπολύουν τα βέλη τους στο αμερικανικό δημοσίευμα.

«Έπεσε σε νέο χαμηλό η New York Post. Ο Τζιν Χάκμαν είναι ένας ζωντανός θρύλος. Στα 94 του, μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Δείξτε λίγο σεβασμό» έγραψε κάποιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο θρύλος της ταινίας ο ”Άνθρωπος από τη Γαλλία” σύρεται από τα ταμπλόιντ επειδή δείχνει ”ατημέλητος” δημοσίως. Είναι 94 ετών και πήγαινε να βάλει καύσιμα και να πάρει καφέ σε ένα βενζινάδικο» πρόσθεσε ένας ακόμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι άλλοι πάλι φοβήθηκαν πως πέθανε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή