Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν τυχαία Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν τυχαία Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος

«Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει», διότι κατά τα άλλα, όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και να έχεις μία τυχαία συνάντηση, η οποία μπορεί να καταγραφεί από την τηλεοπτική κάμερα. Και αυτό συνέβη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία συναντήθηκε τυχαία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κι ενώ εκείνος μιλούσε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Πριν αρκετό καιρό, τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, όμως ποτέ δεν τα επιβεβαιώσει, επιμένοντας κάθε φορά που τους ρωτούσαν πως η σχέση τους ήταν μόνο φιλική.

Στα της συνάντησης τους, ήταν τη στιγμή που ο Ντάνος μιλούσε στον Αρτ για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια κι αν θέλει να κάνει κάποιο από τα πρότζεκτ που έχουν ακουστεί. Ο Αγγελόπουλος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν κατέφθασε με το δικό της αυτοκίνητο και η Ντορέττα Παπαπαδημητρίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβασε το παράθυρό του και την καλημέρισε κι εκείνη με μία αμηχανία θα λέγαμε, του είπε «Γεια, τι γίνεται;».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων και για την εκπομπή που ακούγεται πως ετοιμάζουν στο Mega: «Ναι προχωρούν οι συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού τις ξέρω χρόνια, έχουμε πολύ κοινό χιούμορ και κάνουμε παρέα, οπότε όταν συζητήθηκε να συνυπάρξουμε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω λίγο απρόβλεπτη. Η εκπομπή θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από το Mega.»

Όσο για το πώς ένιωσε που είδε το Ντάνο, απάντησε: «Πολύ ωραία. Πώς να ήταν; Πάντα χαίρομαι όταν τον συναντώ», βάζοντας τη ζώνη της για να αποχωρήσει.


Πηγή