Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τι τρώει η Βικτόρια Μπέκαμ -Η ακραία, εμμονική της δίαιτα

Η ακραία δίαιτά της Βικτόρια Μπέκαμ, έχει γίνει πρωτοσέλιδο όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα, ο Ρίο Φέρντιναντ έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις διατροφικές της συνήθειες.

Ο 44χρονος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, είναι φίλος με τον σύζυγο της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού έπαιξαν μαζί ποδόσφαιρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μερικές φορές έτρωγε με το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή Kyle and Jackie O την Πέμπτη, η παρουσιάστρια Jackie ‘O’ Henderson παραδέχτηκε ότι ήταν «εμμονική» με τη διατροφή της Βικτόρια.

«Δεν την έχω δει ποτέ να τρώει»

Η Ρίο της απάντησε το εξής πάνω σε αυτό: «Δεν την έχω δει ποτέ να τρώει τίποτα. Δεν θυμάμαι τίποτα που να ξεφεύγει από τη μνήμη μου, για να είμαι ειλικρινής».

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται η δίαιτα της Βικτόρια Μπέκαμ, με τις φήμες να θέλουν τη σχεδιάστρια μόδας υπερβολική επιλεκτική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύζυγος της, Ντέιβιντ, πρόσφερε μια εικόνα για τις διατροφικές συνήθειες της ενώ συζητούσε για τα αγαπημένα του φαγητά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε podcast.

«Τρώει το ίδιο πράγμα εδώ και 25 χρόνια»

«Είμαι πολύ συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι υπέροχο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», είπε. «Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια! Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητά ψάρια [και] λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό».

Rio Ferdinand
Rio Ferdinand / Φωτογραφία: John Salangsang/Invision for NFL/AP Images

Τον Ιούλιο, η Βικτόρια απάντησε πάνω στα λεγόμενα του, λέγοντας στη Vogue Αυστραλίας ότι ο σύζυγός της, έκανε τα γούστα της να «ακούγονται βαρετά», ενώ στην πραγματικότητα γεμίζει τη διατροφή της με «υγιεινό λίπος» και κάνει τακτικά αποτοξινώσεις, όπου απέχει από το αλκοόλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με έκανε να ακούγομαι βαρετή! Όχι. Αυτό που εννοούσε είναι ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον που να είναι πιο πειθαρχημένος με τον τρόπο που τρώει. Τρώω πολλά υγιεινά λιπαρά: ψάρια, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, τέτοια πράγματα. Πίνω αλκοόλ, εκτός αν έχω λόγο να μην το κάνω.

Θα κάνω αποτοξίνωση από οτιδήποτε για τρεις έως έξι μήνες όπου δεν θα πίνω. Είμαι αρκετά ακραία σε οτιδήποτε κάνω, είτε τρώω είτε γυμνάζομαι είτε πίνω είτε δεν πίνω».

Ο σεφ Gordon Ramsay πρόσφερε περισσότερες πληροφορίες για τα «πειθαρχημένα» γούστα της το 2011, όταν η Βικτόρια ήταν έγκυος στην κόρη της Harper.

Η Victoria Beckham σε τραπέζι με πιάτα μπροστά της
Η δίαιτα της Victoria Beckham έχει συζητηθεί πολλές φορές / Φωτογραφία: TikTok

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην επιτρέποντας σε καμία επιθυμία εγκυμοσύνης να της επιτρέψει να παρεκκλίνει από την αυστηρή δίαιτά της, ο Γκόρντον θυμήθηκε ότι ζήτησε τη σαλάτα με καπνιστή πέστροφα και τη ζήτησε σκέτη με το ντρέσινγκ στο πλάι.

Σύμφωνα με το μενού, το πιάτο σερβίρεται συνήθως με γκρέιπφρουτ, αβοκάντο, κόκκινο κρεμμύδι και λεμόνι, αλλά η Βικτόρια ζήτησε να αφαιρεθούν.

Οι απαιτήσεις της Βικτόρια Μπέκαμ: «Άλλαξε όλο το μενού»

Ο διάσημος σεφ Dani Garcia μίλησε επίσης για τις διατροφικές της επιλογές, αναφέροντας λεπτομερώς τις «περίεργες» απαιτήσεις της για δείπνο όταν παρευρέθηκε στο γάμο του Sergio Ramos το 2019.

Ο Dani θυμήθηκε πώς η Βικτόρια είχε νερό καρύδας δίπλα της «όλη την ώρα» καθώς και μπολ με μέντες, χαρακτηρίζοντας «περίεργες» τις συνήθειες της, σε συνέντευξη του.

Αναφερόμενος στο πώς ήταν να μαγειρεύεις για αυτήν στο γαμήλιο συμπόσιο του Ιουνίου 2019 κοντά στη Σεβίλλη, ο Dani είπε στην ισπανική τηλεόραση: «Ήταν πολύ περίεργο. Η Βικτόρια Μπέκαμ άλλαξε όλο το μενού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βικτόρια Μπέκαμ μαγειρεύει
Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν θα τρώει φαγητό μαγειρεμένο με λάδι, βούτυρο ή σάλτσες και δεν τρώει κόκκινο κρέας ή γαλακτοκομικά / Φωτογραφία: Instagram

«Ήταν πολύ λυπηρό γιατί όταν κάνεις μια τέτοια προσπάθεια… όχι μόνο εγώ και η ομάδα μου, αλλά η νύφη και ο γαμπρός και όλοι οι άλλοι να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό μενού. Το δικό της ήταν εντελώς διαφορετικό και βασιζόταν στα λαχανικά. Και τότε υπήρχαν μερικά παράξενα πράγματα που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Είχε νερό καρύδας, όλη την ώρα, ένα μπολ με μέντες και μετά από την άλλη πλευρά υδροαλκοολούχο τζελ που είναι πολύ διάσημο τώρα, αλλά τότε δεν ήταν επειδή δεν είχε ξεκινήσει η πανδημία του Covid. «Ήταν περίπλοκο να δώσω στη Βικτόρια το μενού της εκείνο το βράδυ».

Αμφισβητώντας την εκδοχή του Dani για τα γεγονότα, μια πηγή κοντά στη Βικτόρια Μπέκαμ είπε: «Αυτό είναι μια υπέροχη ιστορία, αλλά δεν είναι δίκαιη ή ακριβής – το περισσότερο που θα έκανε η Βικτόρια όταν ρωτήθηκε για τις διατροφικές απαιτήσεις είναι να ζητήσει μερικά απλά ψάρια και λαχανικά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ πίνουν και τρώνε
Ο σύζυγος της, David πρόσφερε πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες της Victoria ενώ συζητούσε για τα αγαπημένα του φαγητά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης / Φωτογραφία: Instagram

Οι «περίεργες» διατροφικές συνήθειες της Βικτόρια Μπέκαμ

Οι «περίεργες» διατροφικές συνήθειες της αποτελούν αντικείμενο συζήτησης εδώ και χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του Euro το 2004, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε μια δίαιτα με φράουλες πλυμένες με μεταλλικό νερό.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν θα τρώει φαγητό μαγειρεμένο με λάδι, βούτυρο ή σάλτσες και δεν τρώει κόκκινο κρέας ή γαλακτοκομικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώην Spice Girl είπε ότι το comfort food της ήταν τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι και παραδέχτηκε πως «Στα περισσότερα εστιατόρια είμαι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης τους».

Αποκάλυψε επίσης ότι ένα σνακ για εκείνη ήταν υγιεινοί σπόροι που φτιάχνει και για τα παιδιά της, μοιράζοντας μια φωτογραφία με τη λεζάντα: «Σπόροι περιχυμένοι με βιολογικά αμινοξέα! Ψητά μέχρι να γίνουν τραγανά! Σνακ για μετά το σχολείο! Καλά και για τη μαμά!».

Η ίδια είπε στην Telegraph το 2019 ότι «τρώει τρία ή τέσσερα αβοκάντο την ημέρα» και τους «χρεώνει» τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας της.

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ
Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ / Φωτογραφία: Victoria Beckham / Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει επίσης ανταλλάξει τα παραδοσιακά μακαρόνια με κολοκυθάκια γαρίδας και λαχανικά.

Η κόρη της, Χάρπερ, βοήθησε τη μαμά της να τηρήσει την ακραία δίαιτά της, μαγειρεύοντας για εκείνη στα lockdown. Ετοίμασε ένα γεύμα με σολομό, γαρίδες, γλυκομπίζελα, αγγούρι, αβοκάντο και μπρόκολο.

Η σχεδιάστρια προτιμά ένα υγρό πρωινό, λέγοντας στο Net-A-Porter: «Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πίνω τρεις κουταλιές της σούπας μηλόξυδο, ακολουθούμενο από μια κούπα ζεστό νερό και λεμόνι και πολλούς καφέδες».

Τούρτα γενεθλίων από καρπούζι

Δεν αφήνει τον εαυτό της να παρασυρθεί ούτε στα γενέθλιά της. Τα 44 της τα γιόρτασε με μια τούρτα γενεθλίων φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από καρπούζι και διακοσμημένη μόνο με φράουλες και βατόμουρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φυσικά, εμμένει στα ψάρια και τα λαχανικά, δείχνοντας μια φωτογραφία του μεσημεριανού της γεύματος δίπλα-δίπλα με το γιο της, Romeo το 2021.

Ενώ ο 20χρονος απολάμβανε μια νόστιμη πίτσα με ζαμπόν, η Victoria επέλεξε δύο κομμάτια σκέτο σολομό και ένα ολόκληρο αβοκάντο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει σολομό και αβοκάντο ενώ ο γιος της, Romeo, πίτσα
Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει σολομό και αβοκάντο ενώ ο γιος της, Romeo, πίτσα / Φωτογραφία: Instagram

Η σταρ έχει επίγνωση του ελέγχου γύρω από τη διατροφή της και συχνά την έχει κοροϊδέψει και η ίδια στο παρελθόν.

Το 2022, έκανε τελικά την είσοδό της στο TikTok με ένα αστείο βίντεο, όπου κάλεσε τους θαυμαστές της να «μου πουν ότι είσαι κυριλέ χωρίς να μου πουν ότι είσαι κυριλέ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθισε σε ένα τραπέζι μπροστά από ένα λευκό κάλυμμα, προτού το σηκώσει ένας σερβιτόρος για να αποκαλύψει το διάσημο δείπνο του Spice Girl με ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. «Το λατρεύω», είπε στο βίντεο, καθώς αυτοσαρκαζόταν.


Πηγή