Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τομ Μπρέιντι: Αποσύρθηκε από το NFL και η Ζιζέλ του εύχεται τα καλύτερα

Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε οριστικά από την ενεργό δράση στο NFL μέσω ανακοίνωσης στα social media, με τη Ζιζέλ Μπούντχεν να του εύχεται τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος Μπρέιντι είχε ανακοινώσει και το 2022 ότι βάζει τέλος στη καριέρα του, αλλά επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες στην ενεργό δράση. Με την κίνησή του, απογοήτευσε την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ, η οποία πίστευε ότι επιτέλους θα έχουν να περνούν χρόνο μαζί σαν οικογένεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αιτία του χωρισμού

Μάλιστα, για καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν το NFL να είναι από τους βασικούς λόγους που το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό με τη Ζιζέλ να νιώθει «αδικημένη» αφού είχε αφήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, με τον σύζυγό της να συνεχίζει να κυνηγά τα όνειρά του. Το ζευγάρι ωστόσο, είναι πλέον χωρισμένο και το μοντέλο επέστρεψε στα πλατό για φωτογραφίσεις, ενώ δήλωσε πως είναι αποφασισμένο να κάνει όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ζιζέλ έδειξε πως δεν κρατάει καμία κακία στον Τομ Μπρέιντι και ακόμα κι όταν εκείνος έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ανακοινώνει την απόσυρσή του, φρόντισε να του ευχηθεί στα σχόλια. Οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 13χρονου Μπέντζαμιν και της 12χρονης Βίβιαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τομ Μπρέιντι ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας: «Καλημέρα σας. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αποσύρομαι για πάντα αυτή τη φορά. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω. Δε θα μακρηγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι’ αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους».

Η Ζιζέλ έγραψε κάτω από τη δημοσίευσή του: «Σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου».


Πηγή