Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τούρκος dj έστησε ελληνικό πάρτι στο Instagram κι έγινε χαμός

Τούρκος dj έστησε ελληνικό πάρτι στο Instagram κι έγινε χαμός

Σε lockdown βρίσκεται και η Τουρκία και τα σαββατοκύριακα είναι ολικό, όπου επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία και αυτά σε κοντινή απόσταση. Μάλιστα, είναι κλειστά και τα εστιατόρια καθώς και τα κλαμπ. Και όπως συμβαίνει σε όλο σχεδόν τον κόσμο να γίνονται διαδικτυακά πάρτι στην περίοδο της καραντίνας, έτσι γίνεται και στην Τουρκία.

Μόνο που αυτό που έλαβε χώρα στο Instagram μέσα στο σαββατοκύριακο έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς το πάρτι που στήθηκε, είχε αποκλειστικά άρωμα… Ελλάδας. Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας ο Μανώλης Κωστίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», διάσημος Τούρκος dj στο πάρτι που έκανε έπαιξε επιτυχίες Ελλήνων τραγουδιστών.

Μάλιστα, όπως είπε, οι Τούρκοι χρήστες διασκέδασαν ιδιαίτερα με τα ελληνικά τραγούδια ενώ το πάρτι διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες. Τα, δε, σχόλια έδωσαν και πήραν.

Όσο για το ποιοι Έλληνες γνώρισαν την αποθέωση; Ο Γιάννης Πάριος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, Πάνος Κιάμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός φάνηκε πως είχαν την τιμητική τους. Μάλιστα, για τον τελευταίο, οι Τούρκοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάζοντας ακόμη και τα νέα που κυκλοφορούν γύρω από την προσωπική του ζωή.


Πηγή