Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Το άγνωστο περιστατικό από τη μέρα που γέννησε η Αλεξάνδρα Ούστα

Το άγνωστο περιστατικό από τη μέρα που γέννησε η Αλεξάνδρα Ούστα

Για τη νέα της ζωή μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης.

Η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν θυμάται πως ήταν η ζωή της πριν αποκτήσει το παιδάκι της.

«Είναι μια Αλεξάνδρα αρκετά κουρασμένη, πολύ ευτυχισμένη, πολύ γεμάτη» τόνισε η Αλεξάνδρα Ούστα αναφορικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο.

Το παιδί της θα το ονομάσει Αύγουστο όπως αποκάλυψε και έμπνευση αποτέλεσε η γιαγιά της η Αυγουστίνα.

«Γέννησα με καισαρική. Ήταν λίγο εντυπωσιακή και περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Ο Γιάννης (Σαρακατσάνης) και εγώ είμασταν προετοιμασμένοι ώστε να μπει μέσα στο δωμάτιο και να είναι μαζί σε έναν φυσιολογικό τοκετό. Αλλά έγιναν τόσο αστραπιαία όλα που δεν πρόλαβαν να τον ενημερώσουν καν ότι μπαίνω για καισαρική. Όταν ο γιατρός του ευχήθηκε “να σας ζήσει” του είπε: “τι να μου ζήσει; Περιμένω να μπω στο δωμάτιο!” και ο γιατρός του απάντησε: “νομίζεις! Γεννήσαμε!”» θυμήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Λόγω της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω για 5-10 λεπτά και ήθελα τόσο πολύ να τον αγγίξω. Αισθανόμουν μια βαθιά θλίψη όταν γυρνούσα πίσω στο δωμάτιο χωρίς να έχω το μωρό» είπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον τρόπο που την έχουν αντιμετωπίσει οι δημοσιογράφοι, η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Δεν είναι ότι προσωπικά μου είχαν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι, αλλά ο τρόπος που είχε αντιμετωπιστεί η προηγούμενη κατάσταση -ξέρουμε γιατί μιλάμε- όλο το θέμα, δεν είναι κάτι που με έβρισκε σύμφωνη ούτε ήθελα να το τροφοδοτήσω».

Τη μέρα που γέννησε η Αλεξάνδρα Ούστα στις 21 Φεβρουαρίου, «έκλειναν» 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά με τον οποίο ήταν ζευγάρι. «Σίγουρα ήταν μία σύμπτωση. Κρατάμε τη σύμπτωση αυτή και προχωράμε στη ζωή» σχολίασε η ηθοποιός.


Πηγή