Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Το αδιανόητο ποσό που κέρδισε η Adele το 2017 χωρίς να δουλέψει ούτε λεπτό

Όταν είσαι διάσημη (και καλοπληρωμένη) τραγουδίστρια όπως η Adele δικαιούσαι -βρε αδερφέ- να πεις πως μια χρονιά θα κάτσεις σπίτι σου και δεν θα κάνεις τίποτα. Θ’ αράξεις και δεν θα κάνεις ούτε περιοδείες, ούτε ηχογραφήσεις, ούτε τίποτα. Θεμιτό; Σηκώνει μεγάλή κουβέντα, αλλά τέλος πάντων, για την οικονομία της συζήτησης, ας πούμε.

Λες «θα το κάνω και θα τρώω από τα έτοιμα». Σωστό; Σωστό. Τα περίεργα (έως εξοργιστικά), ωστόσο, ξεκινάνε από εδώ και πέρα. Διότι με εξαίρεση 13 όλες κι όλες συναυλίες που έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια μέσα στο 2017 (και αυτό στις αρχές του χρόνου) κατάφερε να κερδίσει 9,8 εκατ. ευρώ, ποσό που μεταφράζεται σε 26.850 ευρώ την ημέρα!

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική The Sun, η Melted Stone Ltd έβγαλε καθαρά κέρδη 550.000 ευρώ και η Melted Stone Publishing Ltd 9.250.000 ευρώ. Αυτές είναι οι δυο εταιρείες της τραγουδίστριας που  διαχειρίζονται τα πνευματικά της δικαιώματα και τις πωλήσεις των δίσκων της συνέχισαν να εισπράττουν.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αυτή τη στιγμή, η Αντέλ στους τραπεζικούς της λογαριασμούς έχει 46,6 εκατ. ευρώ, πέρα από τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία, σύμφωνα με το Companies House, το μητρώο επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2016 το Forbes υπολόγισε την περιουσία της στα 74 εκατ. ευρώ.

localStorage.clear();


Πηγή