Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Το ανεπανάληπτο κούνημα της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε και το σύντροφό της να τα χάσει

Πρόσφατα, έκλεισε τα 49 της χρόνια, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Η Τζένιφερ Λόπεζ βάζει κάτω, ακόμη και 20αρες. Και αυτό το διαπίστωσαν γι’ ακόμη μία φορά, όσοι βρέθηκαν στην τελετή των βραβείων MTV και είχαν την τύχη να δουν από κοντά το πρόγραμμα της Λατίνας ντίβας.

Σε μία βραδιά, που μπορεί να χαρακτηριστεί «δική» της, η JLO ανέβηκε στη σκηνή και για 10 λεπτά σχεδόν, την έκανε να τρίζει και τους χιλιάδες θεατές από κάτω, να παραληρούν. Ειδικά τη στιγμή, που τούς γύρισε την πλάτη και λίκνισε ανελέητα τους διάσημους γοφούς της!

Μέχρι και ο σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ ενθουσιάστηκε με αυτό που είδε και το έδειξε με τον πιο απίθανο τρόπο. Τη σκηνή, που ο διάσημος αθλητής αναφωνεί το «ουάου» την έπιασε η κάμερα και τώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που μακαρίζουν την… τύχη του!

We stan @arod stanning @jlo’s #VMA performance!!! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas) στις 20 Αύγ, 2018 στις 8:52 μμ PDT

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε έναν σημαντικό λόγο να τα δώσει όλα στη βραδιά του MTV, αφού παρέλαβε το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard» για τη συνολική της προσφορά στη μουσική. Και είναι η πρώτη Λατίνα τραγουδίστρια, που κατέκτησε αυτή τη διάκριση.

Το βραβείο το αφιέρωσε στα δίδυμα παιδιά της, Μαξ κι Έμα, αλλά και στο σύντροφό της. Άλλωστε, σύμφωνα με τα τελευταία (ανεπιβεβαίωτα μέχρι στιγμής) δημοσιεύματα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί στο Κάπρι, σε μία τελετή που θα αγγίξει τα 10 εκατ. δολάρια.

«Τα πιο τρελά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Μουσική, υποκριτική, ερμηνεία, η καριέρα μου ήταν εμμονή για μένα. Όταν οι άνθρωποι μου έλεγαν πως μπορώ να κάνω ένα πράγμα καλά, έλεγα όχι και ακολούθησα το δικό μου μονοπάτι και τους δικούς μου κανόνες». Μου άρεσε ο τρόπος που ζούσα με δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλά όταν οι δύο άγγελοι ήρθαν στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Έπρεπε να είμαι καλύτερη, να είμαι πιο δυνατή και αυτή η αγάπη τροφοδότησε την καριέρα και τη ζωή μου με κάθε τρόπο και με πήγε ψηλά. Σας ευχαριστώ Μαξ και Εμι. Και Άλεξ, είσαι η δίδυμη ψυχή μου. Η ζωή μου είναι πιο γλυκιά και καλύτερη, επειδή με κάνεις να καταλαβαίνω πως ο ουρανός δεν έχει όριο, το σύμπαν είναι άπειρο και μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί με εμπιστοσύνη, αγάπη και κατανόηση. Θέλω να κάνω τόσα και δεν υπάρχει καλύτερος από εσένα για να τα κάνουμε μαζί», δήλωσε για τους τρεις σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

localStorage.clear();


Πηγή