Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το αστείο της Μέγκαν για την εγκυμοσύνη και το «νέο πανδαιμόνιο με τους Μαρκλ»

Η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, αστειεύτηκε λέγοντας πως νιώθει «πολύ έγκυος», κατά τη διάρκεια μιας σόλο επίσημης επίσκεψης σήμερα, μία ημέρα αφότου ο πατέρας της μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα, εκλιπαρώντας την να έρθει σε επαφή μαζί του.

Η 37χρονη Μέγκαν, που περιμένει το πρώτο παιδί της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι την Άνοιξη του 2019, έδωσε το παρόν στη γιορτή που οργανώθηκε ενόψει των Χριστουγέννων σε ένα κέντρο περίθαλψης και φροντίδας για πρόσωπα που εργάστηκαν στο παρελθόν στη βιομηχανία του θεάματος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ερωτηθείσα από κάποιον από τους ενοίκους πώς νιώθει, η Μαρκλ απάντησε «πολύ καλά». Κατόπιν, χάιδεψε την κοιλιά της και πρόσθεσε «είμαι πολύ έγκυος σήμερα».

Χθες, ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ απηύθυνε έκκληση, μέσω των τηλεοπτικών δεκτών, στη βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να μεσολαβήσει για να μπει ένα τέλος στην αποξένωσή του από την κόρη του, την οποία δεν έχει δει μετά τον γάμο της τον Μάιο με τον Χάρι, τον εγγονό της Ελισάβετ.

«Νέο πανδαιμόνιο με τους Μαρκλ», έγραψε η εφημερίδα Sun για την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Τόμας Μαρκλ, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η συνέντευξη του πατέρα της δεν φάνηκε να πτοεί τη Μέγκαν Μαρκλ, που ήταν ευδιάθετη ενώ συνομιλούσε με τους ενοίκους του οίκου Brinsworth House, ιδιοκτησίας του φιλανθρωπικού οργανισμού Royal Variety, ο οποίος βοηθάει εκπροσώπους της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν αποσυρθεί.

Η δούκισσα του Σάσεξ, και η ίδια ηθοποιός κάποτε, βρέθηκε στο πλευρό των ενοίκων, καθώς έφτιαχναν εορταστικούς στολισμούς, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

localStorage.clear();


Πηγή