Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη σκηνή του θεάτρου

Το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη σκηνή του θεάτρου

Φαίνεται πως η νέα χρονιά δεν μπήκε με το… δεξί για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στην παράσταση «Η Παριζιάνα» είχε ένα ατύχημα την ώρα που έβγαινε από τη σκηνή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, αρχικά η ίδια και οι συνάδελφοί της έπαθαν σοκ και φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μία ανάρτησή της στο Instagram, ευχαριστεί όλους όσοι της έστειλαν τις ευχές του, ενώ εξήγησε και πώς έγινε το ατύχημα που λαχτάρισε τους πάντες.

«Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ’ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ)…», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία από το νοσοκομείο.

 

View this post on Instagram

 

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Στο μεταξύ, ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day κι εξήγησε κι εκείνος τι ακριβώς συνέβη στη συνεργάτιδα του.

«Είχε ξεκινήσει η παράσταση στις 16:00, μια διαφορετική παράσταση, βγήκαμε όλοι οι ηθοποιοί στη σκηνή και μίλησα για την Έρρικα Μπρόγιερ. Κάναμε ενός λεπτού σιγή με όλο το θέατρο.

Σε μια στιγμή, προς το τέλος της παράστασης, η Πηνελόπη έπεσε δυστυχώς και ευτυχώς δεν χτύπησε όσο σοβαρά νομίζαμε εκείνη τη στιγμή. Κατευθείαν αναβλήθηκε η επόμενη παράσταση που έπρεπε να ξεκινήσει σε 15′. Η Πηνελόπη δεν χτύπησε σοβαρά, θα επιστρέψει στην παράσταση απλά εκείνη την ώρα έπαθε ένα σοκ.

Έμεινε για λίγη ώρα στο πάτωμα, ειδοποιήσαμε το 166 και εκ των υστέρων πήγαν άνθρωποι από την παραγωγή. Εγώ ήμουν πολύ καταβεβλημένος, δεν μπόρεσα να την ακολουθήσω», είπε χαρακτηριστικά.




Πηγή