Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το βίντεο του Χάρι και της Μέγκαν με το μήνυμα στον Έλτον Τζον: «Ευχαριστώ που ήσουν φίλος με τη μητέρα μου»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκαν ένα προσωπικό βίντεο αφιερωμένο στον Έλτον Τζον, ενόψει της αποχαιρετιστήριας συναυλίας του στο Dodgers Stadium.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν σε ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο στο οποίο διάφοροι σταρς αποτίουν φόρο τιμής στον θρύλο της μουσικής, λίγο πριν από τη συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, το οποίο φαίνεται να γυρίστηκε στα γραφεία του ζευγαριού στο Archewell, ο πρίγκιπας Χάρι ευχαρίστησε τον Έλτον Τζον για την φιλία του με τη μητέρα του, αλλά και με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά με τον τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια, παρόλο που ο Χάρι γνωρίζεται με τον Έλτον Τζον όλη του τη ζωή, λόγω της φιλίας του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο διάσημος μουσικός ήταν καλός φίλος με την αείμνηστη μητέρα του Χάρι και διατήρησε στενή σχέση με τον Δούκα μετά τον θάνατό της το 1997.

Χάρι και Μέγκαν ευχαριστούν τον Έλτον Τζον για όσα έχει προσφέρει στη μουσική

Στην αρχή του βίντεο, οι δυο τους «χαιρετούν» τον Έλτον Τζον, με τη Μέγκαν Μαρκλ να λέει στη συνέχεια: «Θέλαμε απλώς να πούμε συγχαρητήρια! Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα και τόσο ευγνώμονες που μπορέσαμε να σε δούμε και στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία σου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον λόγο μετά πήρε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είπε: «Σε ευχαριστώ που διασκεδάζεις όλο τον κόσμο επί τόσες πολλές δεκαετίες. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο φίλος που ήσουν με τη μαμά μου. Σε ευχαριστούμε που είσαι φίλος μας, σε ευχαριστούμε που είσαι φίλοι με τα παιδιά μας και σε ευχαριστούμε που διασκεδάζεις τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Δούκας του Σάσεξ και συνέχισε:

«Αν και επίσημα συνταξιοδοτείσαι, αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου συναυλία και το ξέρουμε. Σε αγαπάμε και συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου».

Το κλιπ ολοκληρώθηκε με τη Μέγκαν να ακουμπάει το κεφάλι της στο στήθος του Χάρι και να δίνει ένα φιλί στην κάμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή