Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το γυμνόστηθο εξώφυλλο της Σάρον Στόουν στη Vogue

Το γυμνόστηθο εξώφυλλο της Σάρον Στόουν στη Vogue

Αποτελεί ένα διαχρονικό sex symbol και ας έχει πατήσει τα 61 χρόνια ζωής. Τη δεκαετία του ’90 και ειδικά μετά την εμφάνισή της στο «Βασικό ένστικτο» αποτέλεσε την απόλυτη ανδρική φαντασίωση. Ο λόγος για τη Σάρον Στόουν, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η διάσημη ηθοποιός παραμένει γοητευτική, ουδέποτε επαναπαύτηκε στις δόξες του sex symbol, ενώ και η ίδια δεν έδειχνε να νοιάζεται μόνο για την εικόνα της ωραίας και μοιραίας γυναίκας. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή επεξεργασίας, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Αυτή τη φορά, όμως, η Σάρον Στόουν βάλθηκε να κόψει την ανάσα των followers της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από το εξώφυλλο της πορτογαλικής έκδοσης της Vogue. Στο ένα εξώφυλλο η ηθοποιός ποζάρει με σέξι εσώρουχα σε μία καυτή πόζα α λα Βασικό ένστικτο. Στην άλλη, όμως, ποζάρει γυμνόστηθη μέσα στο νερό, με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

Η ηθοποιός ανέβασε και ακόμη μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη φωτογράφηση που αναμένεται να κάνει θραύση, όπου σε αυτήν κρατά κλειστό το στόμα της. Και τη συνοδεύει με ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της που είχε να κάνει με το ξεκίνημα της καριέρας της. Όπως εξηγεί στο post, όταν ξεκίνησε, κάποιοι από το χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας δεν θεωρούσαν πως είχε τα όλα τα φόντα (η ίδια αναφέρει στην ανάρτηση έναν συγκεκριμένο χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούσαν τότε τα στελέχη των στούντιο)  για να πάρει έναν ρόλο.


Πηγή