Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το δέρμα που ζαρώνει και μοιάζει με… κάτι άλλο είναι το νέο μεγάλο πρόβλημα των celebrities

Ο λαμπερός κόσμος των διασημοτήτων του Χόλιγουντ δεν σηκώνει ψεγάδια και ατέλειες.

Κι εκεί που νόμισαν πως τα είχαν κάνει όλα σωστά, ένα νέο πρόβλημα δείχνει πια απειλητικά τα δόντια του.

Η στιλίστρια των celebrities λοιπόν, η Βρετανή Rebecca Corbin-Murray, εξομολογήθηκε πρόσφατα ότι οι πελάτισσές της ανησυχούν ολοένα και πιο πολύ γι’ αυτό που αποκάλεσε χαρακτηριστικά «αιδοίο του μπράτσου»!

Το νέο άγχος των πελατισσών της, ονομάτων δηλαδή σαν την Emma Watson, τη Lily James και τη σταρ του «Game of Thrones» Sophie Turner, είναι ακριβώς αυτές οι ζάρες του δέρματος γύρω από τη μασχάλη και το μπράτσο.

Όπως είπε στους «Times»: «Κάποιες φορές είναι το πιο περίεργο μέρος του σώματός τους. Λένε ‘‘έχω αυτό το απαίσιο μπλα μπλα μπλα’’, κι εσύ αναρωτιέσαι ‘‘σε τι στο καλό αναφέρονται;’’. Κι αυτό που προκύπτει όλη την ώρα είναι το αιδοίο του μπράτσου».

Ο όρος, που αναφέρεται όπως είπαμε στις πτυχώσεις του δέρματος γύρω από τη μασχάλη και τονίζεται από τα στενά φορέματα και τις εφαρμοστές τουαλέτες, εφευρέθηκε πάνω στο κόκκινο χαλί.

Η πρώτη που φαίνεται μάλιστα να τον χρησιμοποίησε δημοσίως είναι η πάντα αυθόρμητη Jennifer Lawrence, όταν μίλησε το 2014 πάνω στο κόκκινο χαλί σε μια αμερικανή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια των βραβείων Screen Actors Guild Awards. Η 23χρονη τότε σταρ είχε αστειευτεί για την εμφάνισή της, λέγοντας: «Ξέρω ότι έχω λίπος στη μασχάλη, είναι εντάξει, είναι αιδοίο μασχάλης»!

AP_17316174704839

Και πλέον το πρόβλημα έχει γίνει τόσο πιεστικό για τις ντίβες του σινεμά που είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμες να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις για να ισιώσουν το δέρμα τους στα μπράτσα και τις μασχάλες. Χόλιγουντ…

localStorage.clear();


Πηγή