Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ και το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και από τις πρώτες ερωτήσεις που της έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ήταν για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και αν συζητά κάποιο άλλο πρότζεκτ τηλεοπτικά.

«Συζητήσαμε με τον ΣΚΑΪ για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και υπήρχε καλή διάθεση και απόλυτη εκτίμηση, αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ και δεν υπήρχε και ο χώρος. Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που στηρίζεται πολύ και στην ενημέρωση. Στις συζητήσεις που κάναμε ειπώθηκαν διάφορα πράγματα αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Το κατανόησα και προχωρήσαμε. Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση, απλά δε βρέθηκε το αντικείμενο στο οποίο θα μπορούσα να ενσωματωθώ».

Για τη φήμη ότι θα συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά: «Για το πρώτο μισό της σεζόν μέχρι τον Γενάρη, μάλλον δεν θα συμβεί κάτι τηλεοπτικά. Για το δεύτερο μισό της σεζόν υπάρχουν πράγματα, τα οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν. Δεν είναι πραγματικότητα ότι θα συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί ποτέ , δεν έχει γίνει καμία τέτοιου είδους κουβέντα. Δεν έχει καμία αλήθεια αυτό, δεν έχουμε συζητήσει ποτέ τίποτα».

Τελικά, τι συμβαίνει με τον Ντάνο και τη Ντορέττα; «Τα είπαμε εκατό φορές και τα ξεκαθαρίσαμε, τι άλλο να συζητηθεί; Τα έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές, μάλλιασε η γλώσσα μας»!

localStorage.clear();


Πηγή