Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το δώρο που φυλά η Μέγκαν Μαρκλ για την κόρη της

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί πρώτο θέμα στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνται ενδελεχώς με τη δούκισσα του Σάσεξ, η οποία βρίσκεται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι σε περιοδεία στην Αυστραλία.

Η 37χρονη Αμερικανίδα αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη του 2019 και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το φύλο του μωρού.

Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό Hello! η δούκισσα του Σάσεξ είναι δηλώσει μεταξύ άλλων πως έχει αγοράσει ένα ακριβό ρολόι-κόσμημα, το οποίο σκοπεύει κάποια μέρα να δώσει στην κόρη της.

«Πάντα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα ρολόι Cartier French Tank. Όταν έμαθα ότι η σειρά “Suits” θα είχε και τρίτη σεζόν καταξοδεύτηκα και αγόρασα την έκδοση με τη διπλή απόχρωση. Στο πίσω μέρος χάραξα “στη Μ.Μ. από τη Μ.Μ.” και σκοπεύω να το δώσω στην κόρη μου κάποια μέρα. Αυτό είναι που κάνει κάποια κομμάτια ξεχωριστά, η σύνδεση που έχεις με αυτά».

Το συγκεκριμένο ρολόι Tank Française του οίκου Cartier κοστολογείται στα 6.000 δολάρια. Συμπτωματικά η αείμνηστη Πριγκίπισσα Diana, είχε δύο εκδόσεις του συγκεκριμένου ρολογιού: ένα ολόχρυσο Tank Française και ένα Tank Louis με δερμάτινο λουράκι από αλιγάτορα.

localStorage.clear();


Πηγή