Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Άκη Πετρετζίκη -Το στολίδι που κάνει τη διαφορά

Ιδιαίτερα και ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τον Ακη Πετρετζίκη καθώς θα τα περάσει με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Η Kωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο ένα κορίτσι, το οποίο συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού που έχει ακόμα ένα παιδί, τον ενάμιση έτους Αχιλλέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι χριστουγεννιάτικες λοιπόν προετοιμασίες στο σπίτι του Ακη Πετρετζίκη ξεκίνησαν από νωρίς. Ο σεφ, μάλιστα, ήταν αυτός που μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έκανε την αρχή, στολίζοντας το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχοντας στο πλευρό του δυο extra πρόσωπα να τον βοηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους δείχνοντας το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν ενώ κοντά στην κορυφή του έχει ένα αστέρι που γράφει το όνομα του γιου τους, «Αχιλλέας». Αγνωστό είναι ακόμα το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day του Alpha, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από την κουβέντα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σύζυγος και ο γιος του.

«H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”. Γιατί το παιδί θέλει χρόνο. Πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Πριν από 1,5 χρόνο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα κάνω τη χρήση που κάναμε πριν από 15 χρόνια. Το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα», ανέφερε ο σεφ μιλώντας για τον χρόνο που αφιερώνει στον γιο του, για την ανατροφή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ακη Πετρετζίκη


Πηγή