Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το κοινό χόμπι της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Τι κι αν είναι μόλις 3 ετών η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει ανακαλύψει το χόμπι της και μάλιστα είναι κάτι που λατρεύει και η προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ.

Η όμορφη και γλυκιά πριγκίπισσα φαίνεται πως λατρεύει την ιππασία και μάλιστα ιππεύει από την ηλικία των 18 μηνών!

Σύμφωνα με το «Town & Country», η αγάπη της πριγκίπισσας Σάρλοτ για τα άλογα ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, με την μητέρα της, Κέιτ Μίντλετον, να την ενθαρρύνει να μάθει να ιππεύει. Μάλιστα η βασιλική ανταποκρίτρια είχε αποκαλύψει στην Mirror πως η δούκισσα του Κέμπριτζ μίλησε γι’ αυτό στην παραολυμπιονίκη ιππέα, Natasha Baker, σε μια εκδήλωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τους ολυμπιονίκες.

«Τη ρώτησα πώς ήταν τα παιδιά και μου είπε πως η Σάρλοτ πραγματικά απολαμβάνει την ιππασία» είχε πει Baker και συνέχισε: «τόνισε επίσης πως η Σάρλοτ έχει πάθος με τα άλογα και πως η ίδια θα κάνει ότι μπορεί για να την ενθαρρύνει και να τη βοηθήσει».

Όπως αναφέρει το «Town & Country», η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι η μόνη στην βασιλική οικογένεια που λατρεύει την ιππασία. Τόσο η πριγκίπισσα Άννα όσο και η Ζάρα Τίνταλ είναι ιππείς, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πατέρας της μικρής Σάρλοτ, που είναι δεινός ιππέας ενώ και ο 5χρονος πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει να ιππεύει και εκείνος με την σειρά του έμαθε σε μικρή ηλικία.

localStorage.clear();


Πηγή