Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι σε καυτή ερωτική σκηνή

Άνω κάτω είναι το παλάτι με το βίντεο που δείχνει τη νέας συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ σε καυτό ερωτικό στιγμιότυπο.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά από τη δημόσια παραδοχή του πρίγκιπα Χάρι ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Μέγκαν Μαρκλ αλλά και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την 35χρονη αμερικανίδα ηθοποιό να μπαίνει στο Παλάτι του Κένσινγκτον, το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει το Παλάτι του Κένσινγκτον τη νέα του… νύφη.

Το επίμαχο κλιπ προέρχεται από μια παλιά τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρκλ στην τρίτη σεζόν της σειράς Suits και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες λόγω του δεσμού της γοητευτικής μελαχρινής ηθοποιού με τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειται για μια καυτή ερωτική σκηνή μεταξύ του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρκλ, της «Ρέιτσελ Ζέιν», η οποία βρίσκεται στο κρεβάτι με τον αρραβωνιαστικό της «Μάικλ Ρος».

Η 35χρονη καλλονή είναι ολόγυμνη κάτω από τα σεντόνια, ενώ ο εραστής της τής αφηγείται μια ιστορία, αφήνοντας τα δάχτυλα του να περιπλανηθούν στο κορμί της.


Πηγή