Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το μήνυμα της Λάουρα Νάργες προς τους τουιτεράδες για τον… Κοκκινάκη

Η Λάουρα Νάργες ήταν μία από τις παίκτριες του πρώτου Survivor που πέρασε ένα σημαντικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο. Φέτος ο σύντροφός της Μιχάλης Μουρούτσος συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης, με αποτέλεσμα οι δυο τους να είναι και πάλι μακριά ο ένας από τον άλλον.

Η Λάουρα ανέπτυξε πέρυσι μια σημαντική φιλία με τον συμπαίκτη της Κώστα Κοκκινάκη, η οποία φαίνεται να κρατά μέχρι σήμερα. Πάντως, η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους σχολιαστές του Twitter που αφήνουν υπονοούμενα και τους καλεί να σεβαστούν τη σχέση της με τον Μιχάλη.

«Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ» έγραψε συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor.

dufgif1

localStorage.clear();


Πηγή