Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Το μήνυμα της Μελέτη για την κόρη της και η επιστροφή στο σπίτι

Στο σπίτι της επιστρέφει, αγκαλιά με την κόρη της, η Ελεωνόρα Μελέτη, που γέννησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Απριλίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με όλα τα λουλούδια και τα μπαλόνια που κατέκλυσαν το χώρο έξω από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια και τις ευχές τους.

Η Ελεωνόρα Μελέτη έγραψε:

«Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά…»

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά… ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις 17 Απρ, 2018 στις 9:35 πμ PDT

localStorage.clear();


Πηγή