Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το μήνυμα της Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η 24η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που θα γραφτεί και στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας αφού τα ξημερώματα, ανακοινώθηκε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι πρώτες εκρήξεις, τα θύματα και οι συγκινητικές φωτογραφίες που ακολούθησαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δεν έχουν αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Με αφορμή τα τραγικά αυτά γεγονότα, η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή και τη νίκη της στη Eurovision το 2004, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ανάρτηση της Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες.

Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ!

Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη», έγραψε η Ρουσλάνα στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή