Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το μήνυμα της Τζούντι Ντεντς στους ηλικιωμένους: Μην εγκαταλείπετε το σεξ

Να μην παραμελούν την σεξουαλική τους ζωή κάλεσε τους ηλικιωμένους η Βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη με αφορμή τον ρόλο της ως βασίλισσα Βικτωρία στην ταινία «Victoria and Abdul» που εξιστορεί τη σχέση της γαλαζοαίματης με τον Ινδό λογιστή Αμπντούλ Καρίμ προς το τέλος της ζωής της, η 82χρονη Ντεντς ήταν σαφής:

«Οπωσδήποτε εξακολουθείς να νιώθεις την επιθυμία (σ.σ. για σεξ). Φεύγει αυτό ποτέ; Στους ηλικιωμένους θα έλεγα “μην το βάζετε ποτέ κάτω”».

Στην ταινία η Τζούντι Ντεντς υποδύεται την βασίλισσα Βικτωρία η οποία σε ηλικία 68 ετών είχε στενές σχέσεις με τον 24χρονο Αμπντούλ, ο οποίος της έμαθε Ουρντού και έγινε ο εξ απορρήτων της παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειάς της και των υπηκόων της που ένιωθαν ότι πρόδιδε την αυστηρή κοινωνική ιεραρχία της εποχής.

Για τη Ντεντς η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με βασιλικά ενδύματα ήταν απροσδόκητη: «Ποτέ δεν περίμενα να επιστρέψω για να παίξω αυτόν τον ρόλο, αλλά εξακολουθούσα να έχω πολύ αγάπη για αυτόν τον χαρακτήρα. Πριν από την ταινία “Η Μεγαλειοτάτη Κυρία Μπράουν” δεν είχα κινηματογραφική καριέρα και βλέπω αυτήν την ιστορία σαν ένα είδος συνέχειας της ταινίας εκείνης της περιόδου. Το σενάριο ήταν όμορφο και η συνεργασία με τον Στίβεν και πάλι ήταν μια ακαταμάχητη πρόταση για μένα. Ήξερα την ιστορία αυτής της φιλίας και απλά διάβασα ξανά βιβλία ιστορίας για να εμβαθύνω. Ήταν μοναδικό».

Η ίδια η 82χρονη ηθοποιός πρόσφατα ξεκίνησε μία σχέση μία σχέση με τον 73χρονο Ντέιβιντ Μιλς μετά το θάνατο του επί 30 χρόνια συζύγου της Μάικλ Γουίλιαμς το 2001 από καρκίνο.

localStorage.clear();


Πηγή