Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το μεγαλοπρεπέστερο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έγινε ποτέ

Λαμπερά πρωτοχρονιάτικα πάρτι διοργανώνονται ανελλιπώς κάθε χρόνο, μόνο που δεν είναι όλα ίδια.

Και τα σκήπτρα φαίνεται να κρατά ακόμα αυτό που παρέθεσε το 2010 ο ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην έπαυλή του των 80 εκατ. ευρώ στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής. Ένα πάρτι όπου όλα ήταν μεγάλα και τρανά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Οι 400 καλεσμένοι έφτασαν το Σάββατο στην Καραϊβική για το πάρτι των 5 εκατ. ευρώ, με τη μουσική να προσφέρουν κανείς άλλος από τους Red Hot Chili Peppers και τη σαμπάνια να ρέει ποτάμι.

Οι προετοιμασίες κράτησαν μάλιστα μήνες, κι έτσι όλα ήταν τελικά στην εντέλεια. Οι περισσότεροι καλεσμένοι έμειναν στο σκάφος-μαμούθ του μεγιστάνα, το περιβόητο Eclipse με τα 80 άτομα προσωπικό, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στο δεύτερο αλλά λίγο μικρότερο γιοτ του Αμπράμοβιτς, το Luna με τους 40 υπαλλήλους.

Η guest list δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, οι ντόπιοι είπαν ωστόσο πως είδαν τον Τζορτζ Λούκας των «Star Wars», τον σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς, τον Τζον Μπον Τζόβι, τον Τζίμι Τσου και τον συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν. Ακόμα και ο κυβερνήτης του νησιού ήταν παρών στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του κροίσου στην έκτασή του των 7 στρεμμάτων.

Όσο για τα ποτά και τα εδέσματα, μιλάμε για πανάκριβη σαμπάνια, αλλά και χαβιάρι και σούσι καμωμένα από διάσημους σεφ. Το πάρτι συνεχίστηκε όλη τη νύχτα ως το τρίτο κατά σειρά πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Αμπράμοβιτς στην Καραϊβική και το πλέον πολυέξοδο όλων των εποχών…

localStorage.clear();


Πηγή