Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το μπάτσελορ του 1 εκατ. για τον πρίγκιπα Χάρι και οι μασέρ στις Άλπεις

Για χρόνια ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, τώρα όμως θα πρέπει να αποχαιρετήσει αυτόν τον τρόπο ζωής. Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Μέγκαν Μαρκλ και αναμένεται να παντρευτούν την άνοιξη.

Ο «πρίγκιπας των πάρτι» όπως τον αποκαλούσαν μέχρι πρόσφατα τα βρετανικά ΜΜΕ ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να ξεχάσει τα ποτά, τα ξενύχτια και τις ωραίες γυναίκες.

Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς ένα ξέφρενο μπάτσελορ. Μάλιστα ο διοργανωτής του event θα είναι ο αδελφός του, Γουίλιαμ που θέλει να ετοιμάσει για τον «μικρό» κάτι που θα του μείνει αξέχαστο.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχεδιάζει να κάνει ένα μπάτσελορ πάρτι για τον Χάρι στο Βερμπιέρ της Ελβετίας» αναφέρει πηγή κοντά στον πρίγκιπα μιλώντας στο περιοδικό In Touch.

«Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό θέρετρο είναι εδώ και καιρό αγαπημένος προορισμός της βασιλικής οικογένειας και ειδικά της νεότερης γενιάς. Όλο το ταξίδι θα κοστίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια» προσθέτει η ίδια πηγή.

«Ο Γουίλιαμ έχει κανονίσει ήδη τη μεταφορά του ίδιου του αδελφού του και 15 κολλητών τους στις Ελβετικές Άλπεις» εξηγεί η πηγή, προσθέτοντας πως ο Γουίλιαμ θα προσλάβει ακόμα και σεφ για να μαγειρέψει όλα τα γεύματά τους.

«Επίσης, θα προσλάβει μασέρ για μετά το σκι».

Το βασιλικό πάρτι δεν θα γίνει σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σε σαλέ. «Ο θείος του πρίγκιπα Χάρι, Άντριου, τους πρόσφερε το σαλέ του, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, με επτά κρεβατοκάμαρες, για να μείνουν όσο θα βρίσκονται στο Βερμπιέρ, αν και ο Γουίλιαμ ανησυχεί ότι δε θα είναι αρκετά μεγάλο για όλους και σκέφτεται να νοικιάσει κι ένα γειτονικό κτίριο» προσθέτει η πηγή.

«Θα πληρώσει επίσης για την ασφάλεια και το προσωπικό σε ένα ξεχωριστό σαλέ». Ο Χάρι και οι φίλοι του θα περάσουν τις ημέρες τους κάνοντας σκι στο χιόνι, και τα βράδια τους ξεφαντώνοντας στα κλαμπ.

«Θα είναι ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση με ατελείωτες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων σκι, snowboarding, snowmobiling και heli-skiing. Αλλά με όλα αυτά τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής, οι δραστηριότητες μετά το σκι θα είναι εξίσου σημαντικές». Σύμφωνα με την ίδια πηγή «θα ξεκινούν τα βράδια τους με σφηνάκια τεκίλας – το αγαπημένο ποτό του Χάρι – και Jägerbombs ενώ θα παίζουν και παιχνίδια.

Ένα πράγμα που σίγουρα δεν σχεδιάζει ο Γουίλιαμ: «Δεν θα κάνουν πάρτι με στρίπερς» λέει η πηγή «αλλά σίγουρα πολλά κορίτσια θα φλερτάρουν τον πρίγκιπα Χάρι».

Ο Γουίλιαμ δεν θέλει να αφήσει τίποτα να του χαλάσει την διασκέδαση: «Θέλει ο Χάρι να ζήσει ένα μπάτσελορ που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Άλλωστε μία φορά παντρεύεσαι!».

localStorage.clear();


Πηγή