«Το Ναυάγιο»: Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη αισθητική αλλά και σασπένς, καθώς οι σειρές να υπόσχονται να «βυθίσουν» το τηλεοπτικό κοινό στον δικό τους κόσμο. Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, το Mega έρχεται να ξετυλίξει το κουβάρι της νέας σειράς «Το Ναυάγιο».

Η σειρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πέτρουλάκη, φέρνει στην οθόνη τη ζωή των επιζώντων του πλοίου «Φοίνιξ». Ήδη, τα πρώτα teaser, αν και δεν αποκαλύπτουν στιγμές της σειράς, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι ανυπομονούν για το πρώτο επεισόδιο. Μάλιστα, όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίου μιλούν, ήδη, για μια ιστορία που θα συγκλονίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Ναυάγιο» φαίνεται να είναι μόνο η αρχή για ένα ταξίδι που δεν τελειώνει. Έρωτες που γεννιούνται από τα βάθη της θάλασσας, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά «Το Ναυάγιο»

Τα γυρίσματα της σειράς «Το Ναυάγιο» έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτονται. Σε αυτές βλέπουμε τους πρωταγωνιστές Γιάννη Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γιώργο Χρυσοστόμου, Θάνο Λέκκα και Κωνσταντίνο Δανίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μία ακόμη σειρά υψηλών προδιαγραφών από το «Μεγάλο Κανάλι», καθώς αναμένεται να έχει ιδιαίτερη αισθητική και εντυπωσιακά γυρίσματα από το ναυάγιο.

Μέσα από «Το Ναυάγιο» ξεκινά ένα ταξίδι στη νοσταλγική Αθήνα της
δεκαετίας του ’60, στην πολύβουη Κρήτη και τα μαγευτικά Κύθηρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή