Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το ξέσπασμα της Ζαρίφη για τη μητρότητα: Δεν είμαστε οι κατάπτυστες της κοινωνίας

Για την πίεση που δέχονται οι περισσότερες γυναίκες και για το πόσο επίμονα ρωτάνε και την ίδια πότε θα κάνει παιδί, τώρα που πέρασε τα 40 μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη καλεσμένη στο «Πρω1νό».

Η ίδια τόνισε, ότι λατρεύει τα παιδιά, αλλά για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο θα πρέπει να είσαι έτοιμος, απόλυτα σίγουρος και να μπορείς.

«Επειδή έχουμε στο περιβάλλον μας και γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν ένα παιδάκι, αυτή η ερώτηση είναι κάθε μέρα ένα καρφί μέσα τους που μπαίνει γιατί δεν μπορείς κάθε μέρα να εξηγείς… προσπαθώ αλλά δεν μπορώ. Ή σε έναν γάμο 15 χρόνων δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί αυτή η γυναίκα να μην μπορεί;» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Επίσης, είμαστε και οι γυναίκες 40+ που δεν έτυχε μέχρι σήμερα ή που ο φόβος μας ήταν μεγαλύτερος. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς τα παιδιά, εγώ τα λατρεύω, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος και να είσαι απόλυτα σίγουρος. Γι’ αυτό σέβομαι τις γυναίκες που λένε δεν είμαι πλασμένη για μάνα, συμβαίνει και αυτό. Δεν σημαίνει ότι είμαστε κατάπτυστες της κοινωνίας».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη:

localStorage.clear();


Πηγή